Sekite m?s? naujienas feisbuke
Drabužiai iš gamtos
                             Saulės ir žemės energetika, UAB "Bera Lt", Lietuvininkų 30, Šilutė, tel. 8 645 42747                             

Š. Laužikui – naujas R. Plikšnio akibrokštas

Publikuota: 2010 liepos 26 Kategorija: Aktualijos, Iš'spaudos

R. Plikšnys laikosi savo - Š. Laužiko jis neatsiprašys. (silutesetazinios.lt archyvo nuotr.)R. Plikšnys laikosi savo - Š. Laužiko jis neatsiprašys. (silutesetazinios.lt archyvo nuotr.)

Šilutės r. savivaldybės tarybos narys liberalsąjūdietis Raimondas Plikšnys viešai pareiškė, kad neketina atsiprašyti žmogaus, kurio negerbia.

Viešai atsiprašyti administracijos direktoriaus Šarūno Laužiko dėl galimai melagingų pasisakymų apie jį  R. Plikšniui prieš beveik du mėnesius buvo rekomendavusi Šilutės r. savivaldybės etikos komisija. Tačiau politikas delsė tai daryti.

Per praeitą savaitę įvykusį rajono tarybos posėdį socialdemokratas Izidorius Vaičiulis – jis yra ir Etikos komisijos narys – spaudė kolegą tarybos narį viešai atgailauti. Tačiau vietoj atsiprašymo sulaukė naujo R. Plikšnio akibrokšto: “Jeigu negerbiu kokio nors žmogaus, tai niekada jo ir neatsiprašinėju”.

Reikalų su etikos sargais R. Plikšniui atsirado po spaudos konferencijos kovo pabaigoje, kurioje politikas žarstė galimai melagingus pareiškimus apie Š. Laužiką (“R. Plikšnį čiupinėja etikos sargai”, “Š. Laužikas tarybos nario atsiprašymo nesulauks”).

4 skaitytojų komentarai
Raimondas Plikšnys 2010 liepos 27d., 19:5084.15.165.137
Keista , bet neįžvelgiu čia jokio akibrokšto.
Teisingumą ,ačiū Dievui, dar vykdo teismai. Šios sudėties komisija, kuri jei būtų galėjusi mane net be jokio tyrimo būtų sušaudžiusi. Ar turiu gerbti tokį jos sprendimą?
Juolab tas tyrimas “Toks jau vaičiuliškas ir čeponiškas”…

Patinkantis. Įvertink komentarą: Thumb up 12 Thumb down 3

Atsakyti

Jonas 2010 liepos 28d., 12:2178.61.175.34

O gal kam įdomu susipažinti su visa Etikos komisija?
Etikos komisija (2010-04-29 Tarybos sprendimas Nr. T1-1362)
Algimantas Čeponis – Tarybos narys; Izidorius Vaičiulis – Tarybos narys; Vytautas Laurinaitis – Tarybos narys (komisijos pirmininkas); Valentinas Gecevičius – Kintų seniūnijos Kiškių seniūnaitijos seniūnaitis; Vytautas Vincas Liutkus – Saugų seniūnijos Kiškių seniūnaitijos seniūnaitis; Arūnas Kurlianskas – Švėkšnos seniūnijos Gedminaičių seniūnaitijos seniūnaitis; Romualdas Jovaiša – Šilutės seniūnijos Macikų seniūnaitijos seniūnaitis.

Tai negi šie žmonės dirba iš neturėjimo ką veikti, nes jie ne teismas? Bet juos rajono gyuventojai rinko, jais pasitikėjo. Ar gal jie blogi, nes yra ne “žmonių partijos” nariai?

Jeigu Plikšnys ignoruoja gyventojų ir Tarybos išrinktą ir patvirtintą komisiją jis lyg ir negerbia visos tarybos. Tai ir man norisi nu….ant tarybos nario Raimio, ir man neįdomu ką jis ten peza apie šilumos kainas bei kitus blogus darbus. Tegul kreipiasi į teismą ir įrodo kad blogai arba tegu nenusišneka, nes nėra teisėjas.

Nemėgstamas. Įvertink komentarą: Thumb up 2 Thumb down 9

Atsakyti

Raimondas Plikšnys 2010 liepos 29d., 16:2984.15.188.67
sveikas, Jonai Jauniau,Man ner nei ant vieno tarybos nario nus…. kaip ten Jūs sakėte.
Gaila ,kaip vicemeras nedalyvavote šioje komisijoje, gal butumėt ir nusi… ant manes.
p.s. Sprendimą priėmė būtent vaičiulis,čeponis, ir dar vienas direktoriaus partijai priklausantis seniūnaitis.Pirmininkas buvo prieš. 3 prieš 1
Linkiu Jums sėkmės sunkiame…. nepykčio kelyje. Nesu kam nors teisėjas.

Patinkantis. Įvertink komentarą: Thumb up 8 Thumb down 1

Atsakyti

Jonas Jaunius 2010 liepos 30d., 09:06195.182.76.59

Labas.
Esu pamalonintas, bet manau, kad yra ir daugiau Jonų, skaitančių šį puslapį. Ir turinčių savo nuomonę ir žinančių kas yra kas, o jeigu nežinančių tai lyg ir norinčių suprasti, nes man tas komentaras pasirodė labiau diskusinis, o ne smerkiantis ar teisiantis.
Komentuodamas straipsnius šiame (ir kitame Šilutės e-laikraštyje) visada pasirašau. Savo požiūrį į Savivaldyės tarybą (ir jos išrinkta komisijas ar darbo grupes) esu išsakęs daug kartų. Tai kolegialus organas ir jo sprendimai yra tokie kokie yra, nesvarbu ar man patinka. Gal ne viskas man patinka Etikos komisijos darbe, bet nei vienų jų sprendimo viešai nekritikuoju. Gal aš norėčiau, kad Taryba būtų pritarusi ne Rusnės kultūros namų, o Saugų bendruomenės namų remontui, bet jeigu dauguma Tarybos taip nutarė, tai dirbu, kad šie sprendimai būtų įgyvendinti.
Kolega Raimondai, puikiai žinai, kad jeigu paskambini ar užeini – mes pasikalbame. Jeigu man reikia – aš tau skambinu. Ir tikrai nesiruošiu diskutuoti per spaudą.
Gero visiems savaitgalio ir gražios likusios vasaros.

Įvertink komentarą: Thumb up 1 Thumb down 2

Atsakyti

Rašyti komentarą