Sekite m?s? naujienas feisbuke
Drabužiai iš gamtos
                             Saulės ir žemės energetika, UAB "Bera Lt", Lietuvininkų 30, Šilutė, tel. 8 645 42747                             

Šilutėje pėsčiųjų tyko pavojus

Publikuota: 2010 liepos 21 Kategorija: Aktualijos, Šilutėje

Oresto Lidžiaus nuotr.Oresto Lidžiaus nuotr.

Po centrinės miesto Lietuvininkų gatvės šaligatviu, šalia policijos, veriasi nauja “smegduobė”.

Žiūrint iš šalies, neatrodo, kad toje vietoje pėsčiųjų gali tykoti pavojus prasmegti po šaligatviu, – trečiadienio rytą į duobę po pėsčiųjų taku buvo įkritusi tik viena betoninė trinkelė. Tačiau tereikia atidžiau apžiūrėti “buratino kepure” pažymėtą vietą, kad įsitikintum, kaip pavojinga ten vaikščioti: po šaligatviu “smegduobė” staiga išplatėja, o trinkelės aplink kiaurymę vos laikosi neįkritusios. Vienas neatsargus žingsnis, ir tu jau duobėje…

Duobė po šaligatviu atsivėrė netoli tos vietos Lietuvininkų gatvės važiuojamoje dalyje, kur po nuotekų tinklų avarijos prieš gerą mėnesį įlūžo asfaltas. Neatmetama, kad kanalizaciniai vandenys išplovė gruntą ir po šaligatviu.

Nuotekų vamzdynas jau taisomas, – bus paklotas naujas 130 metrų vamzdis, įrengti 4 nauji šuliniai. “Šilutės vandenų” bendrovei tai atsieis daugiau kaip 100 tūkst. litų.

UAB “Šilutės vandenys” direktorius Alfredas Markvaldas telefonu “Šilutės ETA žinioms” sakė, kad jo vadovaujama bendrovė pasirūpins aptverti ir po šaligatviu atsivėrusią duobę, vėliau ją užtaisys.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Oresto Lidžiaus nuotr.

Rašyti komentarą