Sekite m?s? naujienas feisbuke
Drabužiai iš gamtos
                             Saulės ir žemės energetika, UAB "Bera Lt", Lietuvininkų 30, Šilutė, tel. 8 645 42747                             

S. Skutulienė: “Savo Seimo nario pagalbos nejaučiam”

Publikuota: 2010 birželio 23 Kategorija: Aktualijos, Savivaldybėje

S. Skutulienė. (silutesetazinios.lt archyvo nuotr.)S. Skutulienė. (silutesetazinios.lt archyvo nuotr.)

Šilutės socialdemokratų lyderė, Šilutės r. savivaldybės mero pavaduotoja Stasė Skutulienė taip pareiškė trečiadienį įvykusiame rajono vadovų susitikime su Šilutės seniūnijos gyventojais.

Pasak vicemerės, A. Endzinas nesitarė su Savivaldybe, kai buvo rengiamas biudžeto įstatymas, jo pagalbos rajono valdžia nesulaukusi ir Kainų kontrolės ir energetikos komisijoje, kai buvo tariamasi dėl Šilutėje centralizuotai tiekiamos šilumos kainos.

Šilutiškio Seimo nario palaikymo S. Skutulienė pasigedo ir per rajono vadovų vizitą pas sveikatos apsaugos ministrą dėl Šilutės ligoninės statuso, nuo kurio tiesiogiai priklauso gydymo įstaigos finansavimas iš Ligonių kasos.

Mero pavaduotoja nepamiršo papriekaištauti Seimo nariui pastarajam nedalyvaujant ir dėl estakados kelyje į Rusnę, kurios projektavimo konkursą A. Endzinas apskundė Klaipėdos apygardos prokuratūrai.

Užtat kraštiečiams “tvarkiečiams” Seimo nariams Kęstui Komskiui ir Remigijui Žemaitaičiui Šilutės r. savivaldybės mero pavaduotoja sako neturinti jokių priekaištų…

3 skaitytojų komentarai
Vytas 2010 birželio 23d., 18:5988.119.4.17
Ot moteriškė Stasė, pasėdėjo beveik ketverius metus vicemerės kėdėje, nežinia ką ji ten veikė, kiek tarybai pasiūlė sprendimų, pasigyrė kaip į Briuselį buvo nuvažiavusi, pabambėjo ant Prezidentės , seimo nario ir dabar pareiškė kad jai pakeliui su kontrabanda, korupcija sietinais veikėjais. Gėda ir tiek.

Patinkantis. Įvertink komentarą: Thumb up 7 Thumb down 1

Atsakyti

liutukas 2010 birželio 24d., 12:1878.61.128.70
audrius vienintelis is savo partieciu balsavo uz leo ,kuris lietuvai atnese virs milijardo litu nuostolio,tad yra uz ka padekoti.

Svarstytinas. O kaip tu manai? Thumb up 6 Thumb down 3

Atsakyti

irenijus 2010 birželio 25d., 08:4678.61.24.50
S.Skutulienės išorė – nebloga, bet pati – toli nuo žmonių rūpesčių.

Patinkantis. Įvertink komentarą: Thumb up 7 Thumb down 0

Atsakyti

Rašyti komentarą