Sekite m?s? naujienas feisbuke
Drabužiai iš gamtos
                             Saulės ir žemės energetika, UAB "Bera Lt", Lietuvininkų 30, Šilutė, tel. 8 645 42747                             

H. Šojaus dvaro projektas: Šilutės valdžia statybininkams: “Jokio broko!”

Publikuota: 2014 rugsėjo 11 Kategorija: Aktualijos, Savivaldybėje

silutesetazinios.lt archyvo nuotr.silutesetazinios.lt archyvo nuotr.

Šilutės rajono savivaldybės meras Vytautas Laurinaitis, mero pavaduotojai Algirdas Gečas ir Algirdas Balčytis, administracijos direktoriaus pavaduotojas Raimundas Ambrozaitis bei administracijos specialistai antradienį, rugsėjo 9 d., susitiko su projekto, darbų, techninės priežiūros, statybos vadovais ir kitais atsakingais asmenimis dėl H. Šojaus dvaro darbų užbaigimo.

Susitikimo metu buvo diskutuojama dėl iškilusių problemų, ieškoma sprendimų variantų, aptariami darbai, kuriuos dar reikia atlikti bei likęs darbų užbaigimo terminas. Taip pat aptarti objektuose rasti defektai, jų šalinimo terminai. Svarbiausi darbai, kurie artimiausiu metu turi būti atlikti – apšvietimo, ventiliacinės, lietaus nuvedimo, priešgaisrinės sistemos sutvarkymas, kiliminių dangų klojimas ir kt.

Šilutės rajono savivaldybės vadovai deklaravo, kad H. Šojaus dvaras yra reprezentacinis Šilutės miesto objektas, todėl bus priimti tik kokybiškai atlikti darbai.

Susitikimo metu buvo nutarta, kad neatlikti ar nekokybiškai atlikti darbai bus išskirstyti, kad juos būtų galima ištaisyti ar atlikti laiku ir tinkamai, vadovaujantis protingumo kriterijais. Šių darbų atlikimą prižiūrės ir kontroliuos sudaryta darbo grupė.

Šilutės rajono savivaldybės administracijos Komunikacijos skyriaus inf.

Susijęs: “H. Šojaus dvaro projektas: prašoma dar dviejų mėnesių”

1 skaitytojų komentaras
Marta 2014 rugsėjo 13d., 11:5895.91.207.94

…tas akmenu grindinys – tikra katastrofa!

Įvertink komentarą: Thumb up 3 Thumb down 1

Atsakyti

Rašyti komentarą