Sekite m?s? naujienas feisbuke
Drabužiai iš gamtos
                             Saulės ir žemės energetika, UAB "Bera Lt", Lietuvininkų 30, Šilutė, tel. 8 645 42747                             

„Šeimos skveras“: atėjo laikas įrengti apšvietimą

Publikuota: 2014 rugsėjo 10 Kategorija: Aktualijos, Šilutėje

Oresto Lidžiaus nuotr.Oresto Lidžiaus nuotr.

Šilutės bendruomenės pamėgtame „Šeimos skvere“ miesto centrinėje dalyje jau artimiausiomis dienomis turėtų prasidėti apšvietimo įrengimo darbai. „Šilutės ETA Žinioms“ šiandien apie tai pranešė Šilutės seniūno pavaduotojas Algirdas Ivanauskas.

Primename, kad dalis pinigų – 3000 Lt apšvietimui „Šeimos skvere“ įrengti dar pavasarį buvo skirta iš vietos bendruomenių savivaldos programos, antra tiek yra pažadėjusi pridėti Šilutės kredito unija („Sutarta: „Šeimos skvere“ bus įrengtas apšvietimas“).

Apšvietimą „Šeimos skvere“ planuota įrengti dar vasaros viduryje, tačiau dėl užsitęsusių šilumos perdavimo tinklų rekonstrukcijos darbų šioje miesto dalyje parkelio infrastruktūros plėtros planus teko pakoreguoti. Bet, kaip sakoma, gėriau vėliau negu niekada.

Anot Šilutės seniūno pavaduotojo A. Ivanausko, jeigu daugiau niekas nesutrukdys, UAB „Įtampa“ dar šią savaitę turėtų nutiesti į skverą kabelį ir sudėti pamatus dviem elektros stulpams kairiajame skvero krašte, prie pėsčiųjų tako. O paskui – ir pačius stulpus su šviestuvais.

„Šeimos skvero“ infrastruktūros plėtra rūpinasi Šilutės gražinimo draugija kartu su Šilutės seniūnija.

1 skaitytojų komentaras
Žaidėjas 2014 rugsėjo 11d., 09:37195.182.76.59

Būtų labai gerai, kad ne vien tik apšvietimas būtų sutvarkytas, bet ir vaikų žaidimo aikštelė. Ją jau tikrai reikėtų remonto.

Įvertink komentarą: Thumb up 0 Thumb down 2

Atsakyti

Rašyti komentarą