Sekite m?s? naujienas feisbuke
Drabužiai iš gamtos
                             Saulės ir žemės energetika, UAB "Bera Lt", Lietuvininkų 30, Šilutė, tel. 8 645 42747                             

Šilutės „Žvaigždūnė“ žibėjo šokio fiestoje Kaune

Publikuota: 2014 kovo 24 Kategorija: Gyvenimas, Įvairenybės

Klubo 'Žvaigždūnė' nuotr.Klubo 'Žvaigždūnė' nuotr.

Po intensyvių kūrybinių ieškojimų ir repeticijų Šilutės šokių klubas „Žvaigždūnė“, vadovaujamas Loretos Stanelienės ir Gintarės Stanelytės, dalyvauja įvairiuose konkursuose, čempionatuose bei festivaliuose su nauja šokių programa. Neseniai grįžęs iš „Baltic talents 2014“ konkurso Rygoje ir parvežę vieną 3-iąją, dvi 1-ąsias vietas ir Didįjį prizą, šį savaitgalį kolektyvas sėkmingai pasirodė Kaune.

Kovo 21 d. Kauno VDU didžiojoje salėje vyko 1-asis Lietuvos moterų sporto asociacijos (LMSA) organizuotas vaikų, jaunimo ir suaugusiųjų festivalis – konkursas “ŠOKIO FIESTA – 2014”, kuriame dalyvavo įvairaus amžiaus šokio mėgėjai ir profesionalai.

Renginį, skirtą LMSA 20-mečiui, atidarė šios asociacijos prezidentė Joana Bartaškienė. Konkurso organizatorius, dalyvius, vadovus ir žiūrovus sveikino Kauno miesto meras Andrius Kupčinskas.

Šiame konkurse dalyvavo 60 kolektyvų iš Kauno, Panevėžio, Klaipėdos, Jonavos, Tauragės ir kitų Lietuvos miestų bei miestelių. Šokėjai buvo suskirstyti į 4 grupes pagal amžių: I grupė – iki 8 metų, II – 9-12m., III – 13-18 m., IV – suaugusiųjų.
Kiekvienoje amžiaus grupėje buvo išrinktas tik vienas kolektyvas, kuriam įteikta pagrindinė Grand Pri taurė. Visi kiti kolektyvai buvo apdovanoti taurėmis ir dovanomis.

Šiame konkurse dalyvavo visos „Žvaigždūnės“ grupės.

Mažiausiųjų grupėje varžėsi trylika kolektyvų. Aplenkusi visus, Grand pri laimėtoja 1 –oje amžiaus grupėje buvo paskelbta Šilutės šokių kolektyvo ,,Žvaigždūnė“ ,,Žvaigždūniukų“ grupė.

Antroje amžiaus grupėje, kurioje pasirodė net 17 kolektyvų, specialus konkurso prizas-nominacija „Stilingiausias kolektyvas“ įteikta „Žvaigždūnės“ mergaičių grupei „Ija“. Grand pri atiteko Panevėžio kolektyvui ,,Šokių oazė”.

Trečioje, didžiausioje amžiaus grupėje, kurioje varžėsi net 23 kolektyvai, Grand pri atiteko vyriausiAjai “Žvaigždūnės“ merginų grupei „Mensa“.

Į šį konkursą vyko ir moterų grupė „Lyra“ su naujuoju šokiu „BachaTango“. 4–oje, suaugusiųjų grupėje skelbiant Grand pri į sceną lipo Šilutės moterys.

Šilutiškiams kolektyvas naująją programą rodys „Žvaigždūnės“ 21-ojo gimtadienio koncerte gegužės 17 d. 16 val. KPC.

„Žvaigždūnės“ inf.

2 skaitytojų komentarai
Inga 2014 kovo 24d., 16:20195.182.76.3

Šaunuolė “Žvaigždūnė”, didžiuokitės savo pasiekimais . Labai, labai labai sveikinu savo “ciocytę”, pusseserę ir Miją su Gabija.

Įvertink komentarą: Thumb up 3 Thumb down 0

Atsakyti

Ramunė 2014 kovo 25d., 15:13193.219.185.26

Šaunuolės !!!

Įvertink komentarą: Thumb up 1 Thumb down 0

Atsakyti

Rašyti komentarą