Sekite m?s? naujienas feisbuke
Drabužiai iš gamtos
                             Saulės ir žemės energetika, UAB "Bera Lt", Lietuvininkų 30, Šilutė, tel. 8 645 42747                             

Mūsų šaunuoliai (nuotr.)

Publikuota: 2014 vasario 22 Kategorija: Aktualijos, Rajone

Nuotraukoje su Respublikos Prezidente D. Grybauskaite (iš kairės): A. Jakštaitė, D. Drobnienė, R. Plikšnys. (R. Dačkaus, president.lt, nuotr.)Nuotraukoje su Respublikos Prezidente D. Grybauskaite (iš kairės): A. Jakštaitė, D. Drobnienė, R. Plikšnys. (R. Dačkaus, president.lt, nuotr.)

Rusnės ir Šyšos kaimo bendruomenės, praeitą sekmadienį surengusios įspūdingą Vasario 16-osios šventę ant ledo, sulaukė išskirtinio įvertinimo: pati Respublikos Prezidentė Dalia Grybauskaitė šių bendruomenių atstovams įteikė Lietuvos trispalvę.

Ketvirtą kartą ant ledo prie kelio į Rusnę surengta Vasario 16-osios šventė šiemet pripažinta viena originaliausių ir išradingiausių Lietuvoje.

Atsiimti ypatingo prizo iš Prezidentės rankų vyko Rusnės seniūnė Dalia Drobnienė, bendruomenės „Rusnės sala“ vadovas Raimondas Plikšnys ir Šyšos kaimo bendruomenės lyderė Aurelija Jakštaitė.

Daugiau apie Prezidentės apdovanojimus LR Prezidentūroje: president.lt: “Visa Lietuva išradingai šventė valstybės gimtadienį”

Nuoširdžiai sveikiname kraštiečius sulaukus tokio aukšto įvertinimo ir siūlome visiems dar kartą pasimėgauti šiųmetės Vasario 16-osios šventės ant ledo akimirkomis:


4 skaitytojų komentarai
Rinkėja 2014 vasario 23d., 11:3978.61.35.108
Renginys išvengė kultūros falsifikatorių invazijos iš rajono valdžios ešelono, todėl pavyko ir tampa tradiciniu. Nors jo potekstė gili – ledais ir vandenimis sala atskirta, bet žmonės joje gyvena dalindamiesi tuo gėriu, kurį sukuria. Kad ir ledo plynėje. Kad ir ledo kelio šalikelėje. Valstybei, turinčiai vienintelę gyvenamąją salą ir nesugebančiai deramai sutvarkyti susisiekimo su ja per potvynius – gėda. Prezidentė, valstybę atstovaudama, šią skolą atiduoti iki šiol neturėjo pakankamai ryžto. Gėda.

Patinkantis. Įvertink komentarą: Thumb up 15 Thumb down 7

Atsakyti

deja 2014 vasario 23d., 21:5878.61.168.41

nusmurges, apsepes siukslynas tas Rusnes miestelis ir cia problema paciuose jo zmonese ir situose vadovuose . Nera cia kuom didziuotis, nevykeliai

Nemėgstamas. Įvertink komentarą: Thumb up 14 Thumb down 21

Atsakyti

Stasys 2014 vasario 25d., 09:505.20.105.0
Jeigu jums nepatinka Rusnė, jūs ten nevažiuokite, bet rusniškių šmeižti nereikia. Prieš rašant reikia pasižiūrėti į savo kiemą.
Šilutiškis.

Patinkantis. Įvertink komentarą: Thumb up 8 Thumb down 2

Atsakyti

Daiva 2014 vasario 25d., 12:38188.69.194.57
Pone “Deja”, kviečiame jus prisidėti prie Rusnės gražinimo. Vyksta seniūnijos ir bendruomenių veikla, kasmet vis padaromi nauji darbai, vis gražėja vienas ar kitas kampelis. Gal mūsų rankų ir per mažai, todėl maloniai kviečiame visus – ir jus taip pat – aktyviai dalyvauti brangaus mums miestelio puoselėjime.

Patinkantis. Įvertink komentarą: Thumb up 7 Thumb down 1

Atsakyti

Rašyti komentarą