Sekite m?s? naujienas feisbuke
Drabužiai iš gamtos
                             Saulės ir žemės energetika, UAB "Bera Lt", Lietuvininkų 30, Šilutė, tel. 8 645 42747                             

Šilutės rajone toliau kyla vanduo

Publikuota: 2013 gruodžio 16 Kategorija: Aktualijos, Iš'spaudos

silutesetazinios.lt asociatyvi nuotr.silutesetazinios.lt asociatyvi nuotr.

Šilutės rajone prasideda potvynis, apsemtas kelias Paleičiai-Šilutė. Vanduo kyla, važiuoti nerekomenduojama, praneša portalas 15min.lt.

Paleičių gyventojai sakė, kad vanduo pradėjo kilti jau nuo trečiadienio, kai atšilo.

Dar nepravažiuojami keliai – Šyšgiriai-Šilutė, Šyša-Šilutė. Kai kur vanduo siekė pusę metro ir, manoma, kad vanduo tik kils.

Paleičių kaimo gyventojai važiuoja kitu keliu, kuris žymiai ilgesnis. Važiuojant juo iki Šilutės – 32 kilometrai, o apsemtu keliu – tik 16 kilometrų. Dar norime pranešti, kad vanduo kyla ir Nemune, tad vanduo gali apsemti ir kelią Šilutė-Rusnė. Vanduo ant kelio Paleičiai-Šilutė viršija pusę metro. Vanduo Šyšos upėje irgi kyla. Pievos pamažu užsemiamos.

Daugiau: 15min.lt: “Šilutės rajone toliau kyla vanduo”

1 skaitytojų komentaras
:) 2013 gruodžio 17d., 10:5188.119.253.65

Pagaliau.
Ir vėl galėsim pasivažinėti traktorinėse priekabose. Ir dar nemokamai. Tai yra už mūsų važinėjima mokės visi valstybės gyventojai.
Malonu, kai pagalvoji. Aš važiuoju, o už mane moka koks nors Vilniaus gyventojas. Išlipt nesinori nuo tokių minčių. Užtat ir eilės susidaro. Visi nori malonumų. Bet mes gudresni – galim pasirūpinti leidimais. Reikia tik prisiregistruoti Rusnėje, tapti Rusnės gyventoju. O registruotis galima prie seniūnijos (tikriausiai). Tada dar ir gyventojų pajamų mokęstis Rusnei liktų. Gal pabandom? Juk Kalėdos gerų darbų metas…

Įvertink komentarą: Thumb up 2 Thumb down 0

Atsakyti

Rašyti komentarą