Sekite m?s? naujienas feisbuke
Drabužiai iš gamtos
                             Saulės ir žemės energetika, UAB "Bera Lt", Lietuvininkų 30, Šilutė, tel. 8 645 42747                             

Oficialu: STT krečia atliekų tvarkymo įmones

Publikuota: 2013 lapkričio 25 Kategorija: Aktualijos, Iš'spaudos

ve.lt nuotr.ve.lt nuotr.

„Vakarų ekspresas“ penktadienį pranešė apie Specialiųjų tyrimų tarnybos Klaipėdos valdybos pareigūnų apsilankymą Klaipėdos regiono atliekų tvarkymo centre ir iškėlė versiją, kad teisėsaugininkus sudomino šios įmonės viešieji pirkimai bei kai kurie jų dalyviai („STT aplankė KRATC“).

Šiandien Specialiųjų tyrimų tarnyba (STT) išplatino oficialų pranešimą apie pradėtą atliekų tvarkymo įmonių veiklos vykdant viešuosius pirkimus tyrimą.

STT pranešimas

„Specialiųjų tyrimų tarnybos (STT) Klaipėdos valdybos pareigūnai, atlikdami ikiteisminį tyrimą dėl galimo piktnaudžiavimo ir dokumentų klastojimo vykdant prekių, paslaugų ir statybos darbų viešuosius pirkimus, lapkričio 21 d. atliko kratas ir dokumentų poėmį keliose su atliekų tvarkymu susijusiose Klaipėdos, Klaipėdos rajono ir Plungės rajono bendrovėse.

Tyrimą organizuoja ir jį kontroliuoja Klaipėdos apygardos prokuratūros prokurorai.

Praėjusią savaitę STT Šiaulių valdybos pareigūnai, atlikdami ikiteisminį tyrimą dėl galbūt neskaidrios VšĮ Šiaulių regiono atliekų tvarkymo centras (ŠRATC) veiklos, įtarimą dėl apgaulingos buhalterinės apskaitos tvarkymo pateikė ŠRATC direktoriui R. J. Šiam asmeniui taip pat yra pareikšti įtarimai dėl piktnaudžiavimo ir tarnybos pareigų neatlikimo, STT Šiaulių valdybos pareigūnams atliekant kitą ikiteisminį tyrimą dėl galimo piktnaudžiavimo vykdant viešuosius pirkimus ŠRATC.“

Rašyti komentarą