Sekite m?s? naujienas feisbuke
Drabužiai iš gamtos
                             Saulės ir žemės energetika, UAB "Bera Lt", Lietuvininkų 30, Šilutė, tel. 8 645 42747                             

Bikavėnų žmonės nori gyventi saugiai

Publikuota: 2013 lapkričio 15 Kategorija: Aktualijos, Rajone

Policijos nuotr.Policijos nuotr.

Lapkričio 13 d. Bikavėnų kaime (Vainuto sen., Šilutės r.) įkurta Saugios kaimynystės grupė, kuri rūpinsis savo gyvenamosios vietos saugumu ir, bendradarbiaudama su policijos pareigūnais, spręs bendruomenei aktualius reikalus, praneša Tauragės apskrities vyriausiasis policijos komisariatas.

Bikavėnų kaimo gyventojai buvo supažindinti su kriminogenine situacija, aptarė šioje seniūnijoje vyraujančias problemas bei galimus jų sprendimo būdus, numatė tolimesnės veiklos galimybes.

Policijos pareigūnai domėjosi seniūnijoje įsikūrusių vienkiemių gyventojais, diskutavo garbaus amžiaus vietos gyventojų saugumo užtikrinimo klausimais. Policijos pareigūnai taip pat patarė, kaip kovoti su ilgapirščiais ir nepakliūti į telefoninių sukčių pinkles.

Aptarti ir eismo saugumo užtikrinimo klausimai. Gyventojai paraginti aktyviai dėvėti šviesą atspindinčius elementus bei atšvaitus tamsiuoju paros metu, o taip pat informuoti policiją apie kaime pravažiuojančius įtartinus automobilius bei pavojingo ar chuliganiško vairavimo atvejus.

Susitikime dalyvavęs Tauragės apskrities vyriausiojo policijos komisariato Šilutės rajono policijos komisariato viršininkas Sigitas Mikutavičius pabrėžė informacijos keitimosi svarbą, priminė vietos gyventojams apie galimus būdus bei priemones, kaip pranešti policijai apie gyvenamoje aplinkoje pastebėtus negatyvius reiškinius.

Bendruomenės nariai, su policijos pareigūnais šiemet susitikę jau ne pirmą kartą, padėkojo už glaudų bendradarbiavimą ir pagalbą gyventojams bei operatyvų reagavimą į gyventojų išsakomas problemas.

Tauragės AVPK inf.

Rašyti komentarą