Sekite m?s? naujienas feisbuke
Drabužiai iš gamtos
                             Saulės ir žemės energetika, UAB "Bera Lt", Lietuvininkų 30, Šilutė, tel. 8 645 42747                             

Švėkšnoje skelbiama kalėdinė gerumo akcija

Publikuota: 2013 lapkričio 14 Kategorija: Gyvenimas, Socialinė apsauga

silutesetazinios.lt asociatyvi nuotr.silutesetazinios.lt asociatyvi nuotr.

Artėja gražiausios metų šventės – Kūčios, šventos Kalėdos, Naujieji metai. Prieš šias šventes kiekvienas iš mūsų tarsi užsikrečiame gerumu. Palytėti gerumo auros tikimės, kad to sulauksime ir iš aplinkinių, tikime kiekvieno kilniais norais, džiaugsmo ir jaukumo skleidimu.

Kiekvienas vaikas turi teisę pajausti kalėdinę dvasią, nepriklausomai nuo jo socialinės padėties. Švėkšnos specialiosios mokyklos bendruomenė kviečia visus, neabejingus auklėtinių gerovei, prisijungti prie kalėdinės gerumo akcijos „Svajonių eglutė“.

„Kalėdos man – tai dovanos, labiausiai aš norėčiau gauti dviratį, dar niekada nevažinėjau su dviračiu. Būčiau labai laimingas, jeigu rasčiau jį po eglute,“ – savo svajonėmis dalinosi Nedas.

Deja, Švėkšnos specialioji mokykla, kaip ir dauguma Lietuvos mokyklų, dėl menko švietimo įstaigų finansavimo negali turiningai aprūpinti savo auklėtinių. Mokyklos bendruomenė nuolatos stengiasi atrasti lėšų tam, kad išsipildytų, rodos, paprasti dalykai: aprūpina mokinius knygomis, baldais, buities reikmenimis, kompiuteriais, laisvalaikio užimtumo priemonėmis, maistu… Be abejonės, vardan auklėtinių gerovės dažnai atveria ir savo pinigines.

Septynerius metus mokykla dalyvavo išsipildymo akcijoje, kurią organizuoja TV3. Už gerų žmonių suaukotas lėšas mokykla atnaujino daug inventoriaus. Gaila, bet jau antri metai, kai pasikeitę organizatorių nuostatos ir mokykla neteko galimybės dalyvauti TV3 organizuojamoje akcijoje.

Neabejojame, kad kiekvienas vaikas šeimoje vertas dovanos, kurią randa po Kalėdų eglute. Šiemet padėkime dovanėlę ir po Švėkšnos specialiosios mokyklos šeimos šventiniu medeliu. Kartais reikia tiek nedaug, kad pradžiugintume tuos, kuriems likimas pašykštėjo artimojo šilumos.

Akcijos „Svajonių eglutė“ metu Švėkšnos specialioji mokykla kviečia paaukoti pinigėlių kalėdiniams vaikų norams išpildyti. Visus geros valios žmones kviečiame padovanoti vaikams džiaugsmo. Tai galima padaryti pervedant norimą pinigų sumą į banko „Swedbank“ sąskaitą: LT517300010002587777. Už paaukotą sumą mokykla auklėtiniams parūpins reikalingiausių laisvalaikio užimtumo priemonių.

Švėkšnos specialiosios mokyklos auklėtiniai akcijos metu lankysis įvairiose įstaigose ir padovanos savo stilizuotas svajonių eglutes. Už aukas atsidėkos pagamintais rankdarbiais.

Visada laukiame Jums nebereikalingų žaislų, baldų, buitinės technikos, knygų, įvairių lavinamųjų žaidimų ir kitokių aukų, kurios padėtų mūsų vaikams paįvairinti kasdieninį gyvenimą. Dėl aukojimo galimybės prašome susisiekti tel.: 8 441 48 328, e.p. direktore@s-mokykla.lt

Kviečiame pasidžiaugti kartu prie mūsų Kalėdų eglutės per „Atvirų durų dieną“ gruodžio 4 d., 14 val.

Dėkojame už jūsų gerumą!

Organizatoriai

Rašyti komentarą