Sekite m?s? naujienas feisbuke
Drabužiai iš gamtos
                             Saulės ir žemės energetika, UAB "Bera Lt", Lietuvininkų 30, Šilutė, tel. 8 645 42747                             

Trečias kartas

Publikuota: 2013 spalio 24 Kategorija: Aktualijos, Savivaldybėje

silutesetazinios.lt archyvo nuotr.silutesetazinios.lt archyvo nuotr.

Šilutės socialdemokratai ir vėl užsimojo „išmušti“ darbo užmokesti jų deleguotam Savivaldybės mero pavaduotojui Algirdui Balčyčiui.

Sprendimo projektas, kuriuo siūloma Tarybai patvirtinti visuomeniniais pagrindais lig šiol dirbančiam vicemerui 3779 litų dydžio mėnesinę algą (plius 1771 Lt socialiniam draudimui), į šiandienos posėdžio darbotvarkę įtrauktas tik vakar socdemų frakcijos siūlymu.

Tai jau trečias kartas per pastaruosius keturis mėnesius, kai Tarybai siūloma patvirtinti darbo užmokestį A. Balčyčiui: birželio gale tokį sprendimo projektą teikė „darbiečiai“, o po mėnesio – mero pavaduotojo bendrapartiečiai. Tačiau šios iniciatyvos nesulaukė Tarybos daugumos palaikymo, ir abu kartus paties A. Balčyčio pageidavimu sprendimo projektai buvo išbraukti iš posėdžių darbotvarkių.

Sakoma, kad trečias kartas nemeluoja. Ar taip nutiks ir šiuo atveju, paaiškės jau visai netrukus – posėdžio pradžia numatyta 14 val.

Jeigu Tarybos dauguma pritartų socdemų parengtam sprendimo projektui, darbo užmokestis A. Balčyčiui būtų pradedamas skaičiuoti nuo lapkričio 1 d., jis būtų mokamas iš sutaupytų lėšų, skirtų Savivaldybės administracijos transporto išlaikymui.

Susiję: “A. Balčytis pasuoja”,
“Ar Šilutės vicemeras nusipelnė gyventi dar geriau?”,
“Šilutės vicemeras nesako „man nereikia“”

3 skaitytojų komentarai
Liudas 2013 spalio 24d., 10:08213.226.162.70
nu geras hamas, taigi jis garsiai deklaravo, kad visuomeniniais pagrindais dirba ir dirbs, tai kokiu jis cia pinigu dabar nori? ir dar tokiu dideliu… lai dirba ir toliau (jei isvis kazka dirba) visuomeniniais pagrindais…

Patinkantis. Įvertink komentarą: Thumb up 13 Thumb down 3

Atsakyti

pamastymai 2013 spalio 24d., 12:4588.119.15.53
o kam jam rek , jis i tap laba daug tur…

Patinkantis. Įvertink komentarą: Thumb up 7 Thumb down 0

Atsakyti

Liudui 2013 spalio 24d., 13:2088.119.253.65
Tai, kad darbas be atlygio yra darbas veltui. Štai visai neseniai jis baigė vadovauti komisijai ,,smulkiam ir vidutiniam verslui remti”. Dirbo, dirbo kol merė parašė potvarkį darbą baigti ir perduoti reikalus administracijai – ,,sutvarkyti kas pridirbta” (čia kabutės atspindi atlikto darbo svarbą). Arba ta komisija dėl sporto – pramogų centro, et ką čia beminėti. ..
Gal tegaunie tą atlygi, susitaupys rinkimams ir vėl bus šaunus politikas, kaip ir ligi šiol…
Pagaliau bus ramesnis – visiems nuo to tik geriau.

Patinkantis. Įvertink komentarą: Thumb up 6 Thumb down 1

Atsakyti

Rašyti komentarą