Sekite m?s? naujienas feisbuke
Drabužiai iš gamtos
                             Saulės ir žemės energetika, UAB "Bera Lt", Lietuvininkų 30, Šilutė, tel. 8 645 42747                             

respublika.lt: Kiek reikia iššvaistyti, kad sodintų į kalėjimą?

Publikuota: 2013 rugpjūčio 30 Kategorija: Aktualijos, Iš'spaudos

respublika.lt nuotr.respublika.lt nuotr.

Dėl Visagino atominės elektrinės 100 mln. litų kainavusių projektų (patarimų ir konsultacijų) labai negerų įtarimų turi su projektais susipažinę premjeras ir energetikos ministras. Šį milžiniškos sumos įsisavinimo atvejį tiria neištiria Generalinė prokuratūra. Ta pati, kuri ilgai tyrusi nutraukė bylas dėl VEKS, Lietuvos vardo paminėjimo tūkstantmečio pinigų panaudojimo. Ta pati, kuri iš akies nustatė, kad Valdovų rūmų statybos daug kartų pabrango teisėtai.

Praktiškai miręs tyrimas ir dėl keliasdešimt tūkstančių litų kainavusio Nacionalinio operos ir baleto teatro remonto. Kokia ištaškyta suma verta nuodugnaus Generalinės prokuratūros tyrimo, su įtariamaisiais, kaltinamaisiais, pasodintais kalėti ir atlygintais visuomenei nuostoliais?

Apie tai prie ŽALGIRIO NACIONALINIO PASIPRIEŠINIMO JUDĖJIMO apskritojo stalo diskutavo Nepriklausomybės Atkūrimo Akto signataras Egidijus BIČKAUSKAS, Lietuvos Respublikos Seimo nariai Kęstas KOMSKIS, Kęstutis DAUKŠYS, Nepriklausomybės Atkūrimo Akto signataras Audrius BUTKEVIČIUS. Diskusiją vedė žalgirietis Gediminas JAKAVONIS.

Daugiau: respublika.lt: “Kiek reikia iššvaistyti, kad sodintų į kalėjimą?”

Rašyti komentarą