Sekite m?s? naujienas feisbuke
Drabužiai iš gamtos
                             Saulės ir žemės energetika, UAB "Bera Lt", Lietuvininkų 30, Šilutė, tel. 8 645 42747                             

Žada vėsų savaitgalį

Publikuota: 2013 rugpjūčio 23 Kategorija: Aktualijos, Orai

silutesetazinios.lt archyvo nuotr.silutesetazinios.lt archyvo nuotr.

Savaitgaliui numatomi vėsūs orai, temperatūra visoje šalyje laikysis apie 20 laipsnių, tačiau lietaus turėtume išvengti.

Lietuvos hidrometeorologijos tarnybos duomenimis, penktadienį oro temperatūra kils iki 17-22 laipsnių. Nors centriniuose ir pietrytiniuose šalies rajonuose ir numatomas lietus, tačiau jo iškris negausiai.

Šeštadienio naktis bus nežymiai debesuota ir vėsi. Apie Panevėžį ir Kauną šils iki 11 laipsnių, Vilniuje temperatūra laikysis apie 12 laipsnių, tik vakarinėje šalies dalyje bus vėsiau – čia termometrų stulpeliai neturėtų pakilti aukščiau nei 10 laipsnių.

Šeštadienis numatomas be žymesnio lietaus. Temperatūra mažai pasikeis ir laikysis apie 18-20 laipsnių. Šilčiausi orai numatomi apie Kauną.

Sekmadienio naktis bus kiek giedresnė, debesų pasirodys nebent pietrytinėje šalies dalyje. Vėjas pietvakarių krypties, nežymus, iki 3-5 m/s. Oro temperatūra išliks panaši kaip ir šeštadienio naktį.

Paskutiniąją savaitės dieną staigmenų taip pat nesulauksime. Sekmadienis bus nežymiai debesuotas, tačiau nelis. Oro temperatūra apie sostinę 18, ties Šiauliais ir Panevėžiu – 19 laipsnių. 20 laipsnių šilumos sulauks tik vidurio Lietuvos gyventojai.

Kitą savaitę orai išliks panašūs – bus pakankamai vėsu, sulauksime nežymių kritulių. Pirmadienį įdienojus sušils iki 19-21 laipsnių šilumos, nelis. Didesnė kritulių tikimybė, pasak sinoptikų, bus antroje savaitės pusėje.

Penktadienio ryto duomenimis, Baltijos jūra ties Klaipėda ir Nida įšilusi iki 19 laipsnių. Vandens temperatūra Kuršių mariose siekia 20 laipsnių.

“Vakarų ekspresas”

Rašyti komentarą