Sekite m?s? naujienas feisbuke
Drabužiai iš gamtos
                             Saulės ir žemės energetika, UAB "Bera Lt", Lietuvininkų 30, Šilutė, tel. 8 645 42747                             

Šilutės gražinimo draugija plečiasi į Vakarus

Publikuota: 2013 gegužės 29 Kategorija: Aktualijos, Šilutėje

Iš dešinės: H. Meyer, K. Meyer, O. Heldt ir M. Bensen (antras iš kairės) panoro įstoti į Šilutės gražinimo draugiją. Nuotraukoje su jais Šilutės r. savivaldybės merės D. Žebelienė (trečia iš kairės) ir Šilutės muziejaus direktorė, Šilutės gražinimo draugijos narė R. Šikšnienė. (silutesetazinios.lt archyvo nuotr.)Iš dešinės: H. Meyer, K. Meyer, O. Heldt ir M. Bensen (antras iš kairės) panoro įstoti į Šilutės gražinimo draugiją. Nuotraukoje su jais Šilutės r. savivaldybės merės D. Žebelienė (trečia iš kairės) ir Šilutės muziejaus direktorė, Šilutės gražinimo draugijos narė R. Šikšnienė. (silutesetazinios.lt archyvo nuotr.)

Senųjų kapinių koplyčios remonto rėmėjai – Helmut Meyer su žmona Karin Meyer, Ortrud Heldt ir Martin Bensen iš Vokietijos Beveršteto miesto, taip pat Šilutėje jau kuris laikas gyvenanti Brigita Čigirač – nusprendė sustiprinti savo ryšius su miesto bendruomene ir pasiprašė priimami į asociaciją „Šilutės gražinimo draugija“.

Svečiai iš Vokietijos su bendraminčiais pernai metais paaukojo 1700 eurų – beveik 5900 litų Šilutės miesto senųjų kapinių koplytėlės vidaus remontui (darbus atliko Šilutės turizmo ir paslaugų verslo mokykla – red. pastaba) ir žada toliau prisidėti prie miesto paveldo tvarkymo, B. Čigirač savo ruožtu jau surinko Vokietijoje 2000 litų šio pastato langams.

Savo pageidavimą įstoti į Šilutės gražinimo draugiją miesto kultūros paveldo rėmėjai pareiškė šios savaitės pradžioje.

Pagal Šilutės gražinimo draugijos įstatus šios asociacijos nariais gali būti ir užsienio šalių piliečiai.

Rašyti komentarą