Sekite m?s? naujienas feisbuke
Drabužiai iš gamtos
                             Saulės ir žemės energetika, UAB "Bera Lt", Lietuvininkų 30, Šilutė, tel. 8 645 42747                             

Šakės paruoštos

Publikuota: 2013 gegužės 28 Kategorija: Aktualijos, Šilutėje

Kovo vidury Savivaldybės vadovai pirmąją skolos dalį vežėjams žadėjo sumokėti iki gegužės pabaigos. (silutesetazinios.lt archyvo nuotr.)Kovo vidury Savivaldybės vadovai pirmąją skolos dalį vežėjams žadėjo sumokėti iki gegužės pabaigos. (silutesetazinios.lt archyvo nuotr.)

Lengva pažadėti, sunku ištesėti (lietuvių liaudies patarlė).

Terminui, per kurį Šilutės rajono savivaldybė yra įsipareigojusi sumokėti autobusų parko bendrovei pirmąją įsisenėjusios skolos dalį, artinantis prie pabaigos, visuomeninio transporto vairuotojai vietos valdžiai priminė apie save ir savo ketinimus rengti streiką.

Apie Savivaldybės įsiskolinimą „Šilutės autobusų parko“ bendrovei už lengvatinį keleivių vežimą ir šios įmonės darbuotojų ketinimus rengti streiką bei kovo vidury pasiektą susitarimą, kad įsiskolinimas vežėjams bus grąžinamas dalimis, pirmąją skolos dalį sumokant iki gegužės pabaigos, „Šilutės ETA Žinios“ rašė kovo 5 d. str. „Šilutės autobusų parke vėl bręsta neramumai“ ir kovo 14 d. str. „Šilutės autobusų vairuotojų streikas atidedamas“.

Šį pirmadienį „Šilutės ETA Žinios“ sulaukė skambučio iš „Šilutės autobusų parko“ bendrovės. Vairuotojai skundėsi, kad Savivaldybės vadovai neskuba vykdyti pažado, todėl, jeigu per šią savaitę nesulauks uždirbtų pinigų, jie ketinantys “griebtis šakių”…

Savivaldybės administracijos direktorius Raimundas Ambrozaitis antradienio rytą telefonu sakė „Šilutės ETA Žinioms“, kad autobusų vairuotojai skambino ir jam. Jis juos nuraminęs, kad pažadas bus įvykdytas. „Tikiuosi,“ – pridėjo telefonu ne pačias geriausias dienas išgyvenančios Savivaldybės administracijos direktorius.

„Šilutės ETA Žinių“ šaltinių teigimu, pirmadienį Savivaldybė dar nebuvo sumokėjusi vežėjams ir už lengvatinį keleivių vežimą balandžio mėnesį.

Rašyti komentarą