Sekite m?s? naujienas feisbuke
Drabužiai iš gamtos
                             Saulės ir žemės energetika, UAB "Bera Lt", Lietuvininkų 30, Šilutė, tel. 8 645 42747                             

Naftininkai ieško naujų landų į Kuršmarių pakrantę

Publikuota: 2010 balandžio 16 Kategorija: Aktualijos, Savivaldybėje

minijosnafta.lt nuotr.minijosnafta.lt nuotr.

UAB “Minijos nafta” atstovai, kaip buvo žadėję, šį penktadienį atvyko į Šilutę su naujais pasiūlymais dėl naftos verslovės įkūrimo Kintuose, ant Kuršių marių kranto. Tačiau žiniasklaidos atstovams nebuvo leista jų išgirsti, – mat naftininkų pokalbis su Šilutės rajono ir Kintų seniūnijos vadovais vyko už uždarų durų.

Nepaisant to, “Šilutės ETA žinioms” vis dėlto pavyko šį tą sužinoti: dabar naftininkai nori įrengti ant marių kranto tik žvalgomąjį gręžinį, o pačią verslovę sutinka įkurti toliau nuo vandens.

Tokiu atveju naftininkams nebereikėtų laužyti iečių dėl naftos verslovės poveikio aplinkai vertinimo programos, kuriai šių metų vasarį nepritarė nei Kintų bendruomenė, nei Šilutės r. savivaldybės taryba. Leidimo atlikti žvalgybą ant marių kranto “Minijos nafta” galėtų siekti supaprastinta tvarka.

Kai UAB “Minijos nafta” savo pasiūlymą pateiks oficialiai, tada, matyt, ir Kintų bendruomenė su Savivaldybe pareikš savo nuomonę.

1 skaitytojų komentaras
romas 2010 balandžio 16d., 13:0778.61.121.83

Patarimas naftininkams – reikia viens ant vieno susitikti Šilutės administracijos vadu ir reikalas bus išspręstas, paprasta kaip pas daktarą..

Įvertink komentarą: Thumb up 2 Thumb down 0

Atsakyti

Rašyti komentarą