Sekite m?s? naujienas feisbuke
Drabužiai iš gamtos
                             Saulės ir žemės energetika, UAB "Bera Lt", Lietuvininkų 30, Šilutė, tel. 8 645 42747                             

Šilutėje bus daugiau magnolijų

Publikuota: 2013 balandžio 24 Kategorija: Aktualijos, Šilutėje

silutesetazinios.lt archyvo nuotr.silutesetazinios.lt archyvo nuotr.

Savivaldybės merė Daiva Žebelienė, Tarybos narys Vytautas Laurinaitis, administracijos direktorius Raimundas Ambrozaitis, Savivaldybės gamtosaugininkas Remigijus Rimkus ir Šilutės seniūnas Raimondas Steponkus aplankė šilutiškę Eugeniją Juraškaitę – Murauskienę ir jos magnolijų daigyną, kuriame auga ir septyni baltažiedžių medžių sodinukai, skirti miestui papuošti.

Naujai planuojamoje sutvarkyti Atgimimo alėjoje trūksta gyvumo, todėl, pasak merės D. Žebelienės, ten planuojama pasodinti medelių skverelį Šilutės olimpiečiams pagerbti, kurį ženklintų ne ąžuolai ar liepos, o Šilutės miesto puošmena tapusios ir reprezentaciniu augalu vadinamos magnolijos.

Šilutės r. savivaldybės nuotr.

Šilutės r. savivaldybės nuotr.

Medeliai ir šalia jų lentelės su Evaldo Petrausko, Romo Ubarto, Laimutės Baikauskaitės, Mindaugo Timinsko vardais ir pavardėmis primins šių žmonių nuopelnus Šilutei. Nors jų kol kas tėra keturi, merės manymu, Šilutėje profesionalių trenerių dėka ugdomas didžiulis būrys sportininkų, kurie parneš dar ne vieną garbingą apdovanojimą.

Savivaldybės vadovai tikisi, kad pasodintas gležnas augalėlis nepatrauks piktos akies ir nebus sunaikintas.

Savivaldybės administracijos Komunikacijos skyriaus inf.

1 skaitytojų komentaras
bukim biedni bet teisingi 2013 balandžio 25d., 08:3265.49.14.82

dovanos mistui magnoliju :) tai yra kysis kad neatimtu savavaliskai uzgrobto zemes ploto silutes senamiescio dalyje kuri vadina daigynu ir uz kuri nemoka nuomos mokescio, nemoka jokiu pajamu, pelno mokesciu ir tt

Įvertink komentarą: Thumb up 3 Thumb down 3

Atsakyti

Rašyti komentarą