Sekite m?s? naujienas feisbuke
Drabužiai iš gamtos
                             Saulės ir žemės energetika, UAB "Bera Lt", Lietuvininkų 30, Šilutė, tel. 8 645 42747                             

Užuojautą lenkams pareiškė ir Šilutės meras su bibliotekininkais

Publikuota: 2010 balandžio 13 Kategorija: Gyvenimas, Pranešimai

Šilutės r. savivaldybės meras Virgilijus Pozingis išsiuntė užuojautas Gdansko apskrities Viršininkui Cezary Bieniasz – Krzywiec, Ostrudos rajono Merui Gustaw Marek Brzezin ir Gdansko Pruščo miesto Merui Janusz Wróbel dėl tragiškos Lenkijos Respublikos Prezidento Lecho Kaczynskio, jo žmonos bei visos delegacijos žūties.

Ilgamečiams Šilutės r. savivaldybės partneriams meras perdavė ir nuoširdžiausią užuojautą visų Šilutės r. savivaldybės gyventojų vardu.

Bičiuliams lenkams užuojautą išsiuntė ir Šilutės bibliotekininkai.

F.  Bajoraičio viešosios bibliotekos direktorė D. Užpelkienė kartu su Šilutės rajono bibliotekininkų draugijos pirmininke S. Jablonskiene  bei asociacijos Šilutės raštijos ir knygių draugija pirmininko pavaduotoja L. Dumšiene išsiuntė užuojautos tekstus savo bičiuliams Lenkijoje: Punsko lietuvių kultūros namų kolektyvui ir direktorei Aldonai Pečiulienei, Lenkijos lietuvių Punske draugijos pirmininkui Algirdui Vaičekauskui ir visiems draugijos nariams, Punsko Kovo 11-osios licėjaus direktorei Irenai Marcinkevičienei, mokytojų ir moksleivių kolektyvams bei Krokuvos miesto centrines ir Varšuvos nacionalinės bibliotekos bendruomenėms.

Užuojautos tekste šilutiškiai bibliotekininkai rašo: “Mylime, užjaučiame ir dalijamės su Jumis netekties skausmu. Apie gedulo rimtį mūsų bibliotekoje primena jos fasade plevenanti Lietuvos valstybinė vėliava su gedulo ženklu ir bibliotekininkų širdys, plakančios užuojautos Jums ritmu”.

Šilutės r. savivaldybės administracijos Komunikacijos skyriaus ir bibliotekos inf.

Rašyti komentarą