Sekite m?s? naujienas feisbuke
Drabužiai iš gamtos
                             Saulės ir žemės energetika, UAB "Bera Lt", Lietuvininkų 30, Šilutė, tel. 8 645 42747                             

Šilutės „Šeimos skveras“: planus koreguoja šilumininkai

Publikuota: 2013 kovo 29 Kategorija: Aktualijos, Šilutėje

silutesetazinios.lt archyvo nuotr.silutesetazinios.lt archyvo nuotr.

Dėl kitąmet planuojamų magistralinės šilumos tiekimo trasos atnaujinimo darbų centrinėje miesto dalyje Šilutės gražintojams „Šeimos skvere“ šiemet nepavyks įgyvendinti visų sumanymų.

Planuota šiemet ne tik pagerinti aplinką prie vaikų žaidimo įrenginių, bet ir performuoti esamus skvero gėlynus, įveisti naujų želdinių.

Tačiau penktadienį išsiaiškinta, kad ką nors keisti šiaurinėje skvero dalyje, arčiau Lietuvininkų gatvės, kol kas neverta, mat kitąmet čia žadama darbuotis su sunkiąja technika: „Šilutės šilumos tinklų“ bendrovė planuoja atnaujinti per skverą vingiuojančią magistralinę šilumos trasą.

Apie šilumininkų planus skvero teritorijoje informavo pats įmonės vadovas Algis Šaulys, atvykęs šiandien į čia surengtą bendrą Šilutės seniūnijos vadovų ir Šilutės gražinimo draugijos narių pasitarimą.

Tačiau tai nereiškia, kad „Šeimos skvere“ šiemet nebus nieko daroma. Bus gerinama aplinka prie vaikų žaidimo įrenginių, dalis Šilutės gražinimo draugijai rėmėjų paaukotų lėšų bus skirta naujai gudobelių gyvatvorei pietinėje skvero pusėje pasodinti ir kt.

Rašyti komentarą