Sekite m?s? naujienas feisbuke
Drabužiai iš gamtos
                             Saulės ir žemės energetika, UAB "Bera Lt", Lietuvininkų 30, Šilutė, tel. 8 645 42747                             

15min.lt: kinų horoskopas 2013 metams

Publikuota: 2013 vasario 10 Kategorija: Gyvenimas, Įvairenybės

ve.lt nuotr.Kaip žinia, šiandien švenčiami kinų Naujieji, o tai reiškia, kad pagal kinus įžengiame į Gyvatės metus. Ta proga siūlome pasidomėti, ką jums ketina atnešti toji išmintingoji gyvatė…

Jei gimėte Gyvatės metais
(1929, 1941, 1953, 1965, 1977, 1989, 2001, 2013)

2013-aisiais tapsite puotos karaliene. Šie metai jums – permainų metas, kurio taip ilgai laukėte. Jūsų sugebėjimai bus žūtbūt įvertinti. Pirmiausia sėkmė turėtų nusišypsoti profesinėje srityje – turite daug šansų pakilti karjeros laiptais, sustiprinti finansinį pamatą. Jei anksčiau tykodavote, kaip prasmukti nors pro menkiausią plyšį, dabar plačiai atsivers visos durys, pro kurias galėsite įeiti aukštai pakelta galva. O jeigu kelyje pasitaikys kliūčių, tai tik tam, kad, šalindamos jas, atskleistumėte savo talentus. Žaibiška reakcija, gebėjimas greitai priimti tikslius sprendimus bus jūsų sėkmės „arkliukai“. Žinoma, jei turėsite pakankamai drąsos priimti likimo jums metamus iššūkius.

Beje, kad sėkmė plačiai šypsotųsi, Gyvatės neturėtų pamiršti sutvarkyti seniai atidėliotų reikalų. Išsinerkite pagaliau iš senos odos, iš kurios jau seniausiai išaugote!

Nemaža tikimybė, kad pakeisite gyvenamąją vietą arba atnaujinsite senąją, o tai jums garantuoja teigiamų įspūdžių laviną ir naujų viliojančių perspektyvų.

Jei esate vis dar vieniša – skubiai užsiimkite antrosios pusės paieška! Rytų astrologai žada: būtent jūsų metais sukurta santuoka bus tvirta, ilgalaikė ir sėkminga.

Jau turite šeimą? Taip pat puikios naujienos: santykiai šeimoje bus šilti ir draugiški. Jums nestigs išminties, kad rastumėte kompromisą su visais šeimos nariais. Vaikai džiugins savo pasiekimais ir dideliu noru krimsti mokslus, su vyru vėl įsiplieks romantiški jausmai.

Skaityti daugiau…

Rašyti komentarą