Sekite m?s? naujienas feisbuke
Drabužiai iš gamtos
                             Saulės ir žemės energetika, UAB "Bera Lt", Lietuvininkų 30, Šilutė, tel. 8 645 42747                             

Strateginis planavimas Šilutėje: kam kas rūpi…

Publikuota: 2013 sausio 23 Kategorija: Aktualijos, Savivaldybėje

silutesetazinios.lt archyvo nuotr.silutesetazinios.lt archyvo nuotr.

Iš Šilutės rajono savivaldybės tarybos Ekonomikos ir finansų komiteto narių pasisakymų pristatant komitete sprendimo projektą „Dėl Šilutės rajono 2015-2024 metų strateginio plėtros plano rengimo koordinacinės ir darbo grupių sudarymo“.

Steponas Kazlauskas, kuriam tie strateginiai planai – tik pinigų švaistymas, domėjosi, kaip sekasi įgyvendinti senąjį strateginį planą. Jam buvo atsakyta, kad dabartinis strateginis planas įvykdytas apie 60 proc.

Vincenta Bubilienė teiravosi, ar senajame plane numatytos, bet neįvykdytos užduotys bus perkeltos į naująjį planą. Atsakė komiteto pirmininkas Arvydas Jakas: neįvykdytos užduotys bus perkeltos į naująjį strateginį planą, jeigu taip bus nuspręsta darbo grupėse.

Sauliui Stankevičiui knietėjo sužinoti, ar į darbo grupių veiklą įtraukti Šilutės gražinimo draugijos nariai. Atsakymas: taip, aplinkos grupėje (ir ne vienas – red. pastaba).

Virgilijus Pozingis darbo grupių sąrašuose pasigedo savo pavardės. Planavimo ir plėtros skyriaus vedėjas Remigijus Budrikas nuramino buvusį merą, kad sąrašus dar galima pildyti.

Primename, kad Šilutės rajono 2015-2024 metų strateginiam plėtros planui parengti iš ES fondų skirta per 290 tūkst. litų, dar per 51 tūkst. Lt teks pridėti Savivaldybei.

Strateginis planas turi būti parengtas iki kitų metų pavasario.

Anot Savivaldybės administracijos, strateginis plėtros planas – ypač svarbus planavimo dokumentas, kuris apibrėš Šilutės rajono savivaldybės raidos kryptis.

Rašyti komentarą