Sekite m?s? naujienas feisbuke
Drabužiai iš gamtos
                             Saulės ir žemės energetika, UAB "Bera Lt", Lietuvininkų 30, Šilutė, tel. 8 645 42747                             

Kalėdos Šilutėje: šiemet puošime pušį?

Publikuota: 2012 lapkričio 27 Kategorija: Aktualijos, Šilutėje

Pernai prieš Kalėdas 17 metrų aukščio žaliaskarę miestui dovanojo Šilutės miškų urėdija. (silutesetazinios.lt archyvo nuotr.)Pernai prieš Kalėdas 17 metrų aukščio žaliaskarę miestui dovanojo Šilutės miškų urėdija. (silutesetazinios.lt archyvo nuotr.)

Už Šilutės seniūno Raimondo Steponkaus tartum ne visai rimtai pasakytų žodžių, kad šiemet prieš Kalėdas prie miesto Kultūros ir pramogų centro vietoj įprastos eglės teks puošti pušį, slepiasi netikėta problema – dėl gausių kritulių žemė pamaryje tiek įmirko, kad net neina įvažiuoti į miškus…

„Su traktoriumi dar įvažiuojame, tačiau su automobiliniu kranu – niekaip. Mieste augančios eglės, kurių mums kartais dovanoja gyventojai arba įstaigos, dar per mažos, – teigė telefonu seniūnas – todėl ir sakau, kad šiemet Šilutėje teks puošti pušį. Jos auga smėlyje - nėra problemos privažiuoti“.

Juokas juokais, bet Kalėdos tai artinasi, ir pagrindinio miesto kalėdinio medžio (gal vis dėlto eglės?) įžiebimo šventės data jau numatyta – gruodžio 14 d. Todėl ir delsti nebėra kada.

„Kitą savaitę vėl važiuosime į mišką pasižvalgyti eglės, gal kokioje pamiškėje rasime tinkamą, – jau visai rimtai kalbėjo R. Steponus. – Vėliausiai iki gruodžio 7 d. turime ją pastatyti prie Kultūros ir pramogų centro, kad per likusią savaitę spėtume papuošti ne tik ją, bet ir visą miestą“.

Na, o mums, šilutiškiams, lieka tikėtis, kad seniūnui bent jau su kalėdine egle pasiseks…

Susiję str.: „Šilutės seniūno kėdė vėl dreba“

Rašyti komentarą