Sekite m?s? naujienas feisbuke
Drabužiai iš gamtos
                             Saulės ir žemės energetika, UAB "Bera Lt", Lietuvininkų 30, Šilutė, tel. 8 645 42747                             

Paramos akcija: Padovanoti vaikams kelionę

Publikuota: 2012 lapkričio 27 Kategorija: Gyvenimas, Socialinė apsauga

Kviečiame pradžiuginti Švėkšnos specialiosios mokyklos auklėtinius pažinimo džiaugsmu. Visi kartu galime praturtinti vaikų laisvalaikį. Prisidėkite prie akcijos „Padovanokime vaikams kelionę“. Šia akcija siekiama suteikti naujų įspūdžių, teigiamų emocijų, pažinimo džiaugsmo, netikėtų išmėginimų ir naujos patirties Švėkšnos specialiosios mokyklos vaikams.

Švėkšnos specialioji mokykla skirta vaikams, turintiems elgesio ir emocijų sutrikimų. Šiuo metu mokykloje mokosi ir gyvena 78 vaikai. Moksleiviai mokytis atvyko iš įvairių Lietuvos vietovių. 58 vaikučiai – vaikų globos namų auklėtiniai. Tai vaikai, kurie jau patyrė gyvenimo sunkumus, netektis, išgyvenę įvykius, kurie juos sukrėtė ir galbūt atėmė pasitikėjimą pasauliu.

Septynerius metus mokykla dalyvavo išsipildymo akcijoje, kurią organizuoja TV3. Už gerų žmonių suaukotas lėšas mokykla įsirengė muzikos terapijos kabinetą, įsigijo sportinio inventoriaus, muzikos instrumentų, pakeitė dalies mokinių gyvenamųjų kambarių langus, įsigijo buitinės technikos valgyklai, įrengė vaikams bendrabutyje virtuvėles su įranga bei daugelį kitų dalykų, taip pat mes turėjome galimybę trejuss metus iš eilės organizuoti ekskursijas po Lietuvą, lankėmės Kaune, Palangoje, keliavome po Šilutės rajoną. Per tuos metus mokykla gavo apie 60 tūkst. lt. lėšų. Gaila, bet šiais metais, pasikeitus organizatorių nuostatoms, mokykla neteko galimybės dalyvauti TV3 organizuojamoje akcijoje ir pagerinti mokinių gerovę. Tad kviečiame savo aukomis paremti savo rajono mokyklą.

Akcijos ,,Padovanokime vaikams kelionę” metu Švėkšnos specialiosios mokyklos auklėtiniai lankysis įvairiose įstaigose ir pasiūlys pasivaišinti savo pačių gamintais pyragais. O už Jūsų aukas atsidėkos savo rankdarbiais. Jeigu Jūs mūsų nesulauksite, galite savo auką pervesti į mokyklos banko sąskaitą LT517300010002587777 , įmonės kodas 190980473. Taip pat galite susisiekti tel. 8 441 48 328 ir aptarti Jūsų aukojimo galimybę.

Visada laukiame Jums nebereikalingų žaislų, baldų, buitinės technikos, drabužių, avalynės ir kitokių aukų, kurios padėtų mūsų vaikams praturtinti kasdienį gyvenimą.

Akciją vainikuos „Atvirų durų diena“ gruodžio 7 d. 12:00 val., maloniai kviečiame atvykti. Čia dar kartą turėsime galimybę atsidėkoti Jums už Jūsų GERUMĄ.

Jonas Girskis, Švėkšnos specialiosios mokyklos auklėtojas

Rašyti komentarą