Sekite m?s? naujienas feisbuke
Drabužiai iš gamtos
                             Saulės ir žemės energetika, UAB "Bera Lt", Lietuvininkų 30, Šilutė, tel. 8 645 42747                             

Šilutės šaulių vadas nominuotas konkursui „Lietuvos karžygys“

Publikuota: 2012 lapkričio 16 Kategorija: Gyvenimas, Žmonės

D. Jaunius (antras iš dešinės) su Šilutės šauliais. (Asociacijos „Pamario jaunimas“ nuotr.)D. Jaunius (antras iš dešinės) su Šilutės šauliais. (Asociacijos „Pamario jaunimas“ nuotr.)

Lietuvos kariuomenės dienos proga organizuojamam konkursui „Lietuvos karžygys“ asociacija „Pamario jaunimas“ pateikė Šilutės šaulių vado Donato Jauniaus kandidatūrą.

D. Jaunius dirba visuomenės labui be savanaudiškų, materialių paskatų, puoselėja jaunimo patriotiškumą, pilietiškumą, užimtumo veiklą, už tai negaudamas jokios materialinės naudos. Būtent tai „Pamario jaunimą“ ir paskatino D. Jauniaus kandidatūrą teikti Lietuvos kariuomenės organizuojamam konkursui.

Komisija iš visų pateiktas kandidatūrų atrinko penkias labiausiai atitinkančias vertinimo kriterijus: nesavanaudiškumas, valios išraiška, liudijanti išskirtinį atsidavimą bei ryžtingumą. Vienas iš jų – Šilutės šaulių vadas D. Jaunius.

Lapkričio 23 d. Lietuvos kariuomenės dienos proga Vilniuje vyks konkurso „Lietuvos karžygys“ nominantų apdovanojimo ceremonija. Jos metu vienas iš penkių kandidatų bus apdovanotas statulėle ir taps konkurso nugalėtoju.

Parengta pagal asociacijos „Pamario jaunimas“ inf.

2 skaitytojų komentarai
Šišioniškis 2012 lapkričio 20d., 15:4878.62.49.14

Geras vyras, špyga taukuota! Respect Doncei!

Įvertink komentarą: Thumb up 1 Thumb down 0

Atsakyti

pakalne 2012 lapkričio 21d., 14:4982.135.211.147

daugiau tokiu !

Įvertink komentarą: Thumb up 1 Thumb down 0

Atsakyti

Rašyti komentarą