Sekite m?s? naujienas feisbuke
Drabužiai iš gamtos
                             Saulės ir žemės energetika, UAB "Bera Lt", Lietuvininkų 30, Šilutė, tel. 8 645 42747                             

Šilutės gimnazistai – žaidime „TAIP ir NE“

Publikuota: 2012 lapkričio 07 Kategorija: Gyvenimas, Įvairenybės

Pirmosios gimnazijos komanda Savivaldos dienai skirtame „Protų mūšyje“ Šilutės F. Bajoraičio bibliotekoje. (Šilutės r. savivaldybės nuotr.)Pirmosios gimnazijos komanda Savivaldos dienai skirtame „Protų mūšyje“ Šilutės F. Bajoraičio bibliotekoje. (Šilutės r. savivaldybės nuotr.)

Seimo narys Arūnas Valinskas išpildė Savivaldos dienai skirtame „Protų mūšyje“ spalio 10 d. duotą pažadą – šio turnyro laimėtoją Šilutės pirmosios gimnazijos komandą pakvietė į televizijos žaidimą „TAIP ir NE“.

Į televizijos žaidimą „TAIP ir NE“ vyko mokytojai Vaida Galinskienė ir Algirdas Gečas kartu su mokiniais Šarūne Saldauskaite, Paulina Glebute ir Laurynu Nikeliu. Žaidimo tema buvo “Muzikinės natos” – varduose, pavadinimuose ir kita.

Štai ką apie pramogų pasaulio užkulisius gimnazijos internetinėje svetainėje pasakoja televizijos žaidimo filmavime pabuvoję gimnazistai: “Labai patiko pati kelionė, nes retai kada galima taip laisvai bendrauti su mokytojais. Autobuse juokavome, dainavome ir net šokome.

Pats televizijos žaidimas paliko keistą įspūdį. Televizijoje viskas atrodo taip gražu ir natūralu, o filmavimo metu pamatėme, kad viskas yra surežisuota. Mums sakė, kada ploti ir šypsotis, o kada kalbėti tyliau. Apie prizus, kuriuos laimėjo žaidimo dalyviai, sužinojom vėliau, kai juos įteikė.

Tačiau įspūdis vis tiek geras ir visuma tikrai atrodė labai profesionaliai. Filmavimo komanda dirbo puikiai, todėl nereikėjo filmuoti iš naujo. Džiaugėmės dėl mokytojų pasirodymo, kurie nesuglumo net ir gavę labai sunkius klausimus. Aplink sėdėję žiūrovai sakė, kad mūsų mokytojai žaidžia šmaikščiai ir su humoro jausmu.

Ši kelionė buvo smagi, o mes pagaliau susipažinome su pramogų pasaulio užkuliusiais.

Kaip šilutiškiams sekėsi žaidime „TAIP ir NE“, bus galima pamatyti lapkričio 28 d. vakare per Baltijos televiziją.

1 skaitytojų komentaras
Stasys 2012 lapkričio 7d., 17:245.20.105.0
Šaunuoliai gimnazistai ir jų mokytojai. Daugiau ir tankiau jums tokių išvykimų.

Patinkantis. Įvertink komentarą: Thumb up 10 Thumb down 0

Atsakyti

Rašyti komentarą