Sekite m?s? naujienas feisbuke
Drabužiai iš gamtos
                             Saulės ir žemės energetika, UAB "Bera Lt", Lietuvininkų 30, Šilutė, tel. 8 645 42747                             

Per Vėlines bus palyginti šilta

Publikuota: 2012 spalio 28 Kategorija: Aktualijos, Orai

silutesetazinios.lt archyvo nuotr.silutesetazinios.lt archyvo nuotr.

Nors sinoptikai pirmadienį žada gana šiltus orus, savaitės viduryje, ypač naktimis, vėl gali atšalti. Visų Šventųjų diena, tikėtina, bus gana šilta, bet pūs stiprokas pietryčių vėjas.

Sinoptikė Alva Nagelytė prognozuoja, kad šią savaitę pradėsime gana saulėtais, giedrais orais. Vis dėlto bus vėsu: rytinėje šalies dalyje temperatūra tesieks 1–2 laipsnius šilumos, vidurio ir vakarų Lietuvoje bus 4–5 laipsniai šilumos, prie jūros sulauksime iki 7 laipsnių šilumos.

Pirmadienio diena turėtų būti ne tik saulėta, bet ir rami – tik antroje dienos pusėje vakariniame šalies pakraštyje truputį sustiprės pietryčių vėjas.

Antradienį orai keisis – dangų vėl uždengs debesys. Daugelyje pietinių bei rytinių šalies rajonų gali truputį pasnigti. Kiek daugiau snigs Dzūkijoje. Naktį bus šaltoka – apie 2–7 laipsnius šalčio. Šalčiausia bus rytiniuose šalies rajonuose. Dieną rytiniuose rajonuose temperatūra svyruos apie 0, vakariniuose rajonuose šils iki 1–3 laipsnių šilumos.

Trečiadienį per Žemaitiją praslinks nedideli krituliai. Gali ir palynoti. Kai kur galima tikėtis lijundrų. Temperatūra naktį išliks panaši, kaip ir ankstesnėmis naktimis – spaus šaltukas. Dieną jau bus kiek šilčiau: nuo 2 laipsnių šilumos rytiniuose rajonuose iki 8 laipsnių pajūryje. Vėjas turėtų pasisukti iš pietvakarių.

Visų šventųjų dieną kritulių nenumatoma. Naktis nebebus tokia šalta. Temperatūra naktį svyruos apie 1–3 laipsnius šalčio, o dieną kils nuo 3 iki 8 laipsnių šilumos. Smarkiai stiprės pietryčių vėjas.

„Vakarų ekspresas“

Rašyti komentarą