Sekite m?s? naujienas feisbuke
Drabužiai iš gamtos
                             Saulės ir žemės energetika, UAB "Bera Lt", Lietuvininkų 30, Šilutė, tel. 8 645 42747                             

2012 – ųjų astrologinė prognozė

Publikuota: 2011 gruodžio 28 Kategorija: Gyvenimas, Įvairenybės

Situaciją paprastai palankesne linkme kreipiantis Jupiteris kitais metais ne kartą pateks į Juodojo mėnulio gniaužtus, ir tais laikotarpiais nebeteiks dvasinės šviesos bei išminties. Taigi prireiks gerokai didesnių pastangų, daugiau valios, kad išsaugotume gėrį, moralumą ir apsigintume nuo chaoso, apverstų vertybių.

Tačiau tai įmanoma, ypač aktyviai ir tinkamai pasinaudojant palankiais metų laikotarpiais.

Astrologė Sidonija Kulikauskienė tikisi, kad Lietuvoje per tas geresnes laiko atkarpas bus nuveikta naudingų darbų šalies ir visuomenės labui, dėl kurių pagerės verslo aplinka, moralesnė taps žiniasklaida, reklama, politika, teisingesni teismai.

Sumaišties, socialinių neramumų, stichinių nelaimių, rimtų avarijų, krizių, staigių pokyčių metas mūsų planetoje prasidėjo pernai pavasarį, kai Uranas pradėjo naują ciklą Zodiako keliu. Pati gamta pradėjo maištauti, ir žmonės priversti akivaizdžiau pamatyti, patirti ilgamečių savo poelgių, nepasotinamo godumo ir dėl jo padarytų klaidų pasekmes. Ramių, saugių, stabilių metų tikėtis neverta. Sparčiai gilės ekologinės problemos, stiprės žalinga kosminė radiacija, neišvengiamos stichinės nelaimės, stambių sistemų ir struktūrų byrėjimas, ekonominės krizės bei gyventojų nepasitenkinimas, susipriešinimas įvairiais lygiais.

AVINAS

Kaip ir pernai, jūsų likimą bei psichologinę būseną stipriai veiks Uranas, visus metus išliksiantis Avino ženkle. Vadinasi, susidarius blogiems Urano aspektams jūs stipriai klysite, pavojingai rizikuosite ir galite išprovokuoti nelaimes, skyrybas. Be to, ir savaime gali susidaryti netikėtos, neprognozuotos situacijos bei problemos. Toks piktas poveikis gali pasireikšti birželį, liepos, rugpjūčio ir rugsėjo antrą dekadą, lapkričio pabaigoje. O gerąja prasme uranetiškas poveikis pasireikš kaip poreikis, impulsas keisti gyvenimą, save, verslo kryptį ar darbą, kaip originalios idėjos, neįprasta kūryba, nauji projektai, egzotiškos kelionės, netikėti nuotykiai, staigmenos, ūmūs įsimylėjimai. Trauks ekstremalios sporto šakos, su moderniausia technika, tyrimais, eksperimentais, kompiuteriais susiję užsiėmimai. Neigiamus laikotarpius protarpiais švelnins Jupiteris, padėsiantis tvarkyti verslo, nuosavybės reikalus. Vis dėlto pirmą pusmetį jūsų iliuzijos dažniausiai bus išpūstos, nerealiai tikėsitės greitu būdu praturtėti, kažką “prasukti”. Tačiau gali būti, kad rudenį teks už tai atsiskaityti. Tie, kurie niekaip neišsivaduoja iš užsitęsusio sveikatos sutrikimo, nuo pavasario iki vėlyvo rudens turės galimybių pasveikti, o tie, kurie jau ilgai neranda darbo, turės daugiau šansų įsidarbinti.

JAUTIS

Iki birželio antros dekados jus globojantis Jupiteris keliaus per Jaučio ženklą ir dėl to jūs išliksite likimo numylėtiniai. Tačiau tikėtina, kad imsite tuo piktnaudžiauti ir gvieštis daugiau nei nusipelnėte, pataikauti savo silpnybėms, tingėti, klaidingai tikėtis lengvų uždarbių iš neapgalvotų investicijų ir avantiūrų. Jei vis dėlto susiimsite ir tinkamai naudositės savo autoritetu, patirtimi, santaupomis, apribosite savo apetitą prabangai, metai bus gana sėkmingi. Pravartu mokytis užsienio kalbų, semtis idėjų iš užsieniečių. Geriau, ramiau gyvensite metų pradžioje ir vasarą nuo liepos beveik iki spalio. Pavojingesnis tarpsnis nuo balandžio iki liepos. Tuo metu jums gali pakenkti aplinkinių pavydas, intrigos, kritika. Dėl finansinių klaidų galima įsivelti į ilgalaikes problemas. Rudenį nebe taip lengvai sulauksite dėmesio ir pripažinimo. Būtų gerai, kad mažiau susireikšmintumėte ir daugiau padėtumėte kitiems, partneriui, kolektyvui. Jeigu jiems ims geriau sektis, tuo pačiu bus geriau ir jums, nes ir jus šildys tos bendros sėkmės spinduliai. Regis, sutiksite žmogų, partnerystė su kuriuo jums bus labai reikšminga. Galbūt tai bus verslo partneris, o gal širdies išrinktasis, su kuriuo susituoksite.

DVYNIAI

Pirmas pusmetis bus panašus į praėjusius metus, tarsi toliau judėtumėte iš inercijos, o nauji startai, siekiai paslapčia tik bręstų pasąmonėje. Geriau seksis užbaigti projektus ir darbus nei pradėti, geriau pritapsite ir adaptuositės, jei būsite santūrūs, kuklūs, nesiveršite į dėmesio centrą. Šiuo metu bendravimas ne taip džiugins, kaip norėtųsi. Nutols kai kurie seni draugai, o gal net ir artimieji, giminės. Vis dėlto namuose taps ramiau, švariau, o tie, kurie išliks šalia jūsų, bus verti pasitikėjimo. Nuo birželio antros dekados į Dvynių ženklą įeis Jupiteris, ir tai jus skatins išlįsti iš šešėlio ar savo kiauto ir labiau pasireikšti. Regis, vasara bus dosni ir įdomi. Rugsėjis privers pagalvoti apie darbo keitimą ar kvalifikacijos kėlimą. Didės darbo krūvis arba reikalavimai ir konkurencija tarp kolegų. Jauskitės atsakingi už pateikiamą informaciją ir venkite dezinformacijos. Regis, rudens vidurys bus įkvepiantis meilei, kūrybai, o gal net vedyboms ar šeimos pagausinimui. Metų pabaigoje teks labiau susirūpinti sveikata ir finansiniais reikalais.

VĖŽYS

Jums aktyvesnis bus pirmas metų pusmetis, kai nesunkiai seksis įgyti populiarumo, susipažinti ir susidraugauti su dominančiais žmonėmis, kolektyvu, sustiprinti savo įtaką ir pozicijas visuomenėje. Galite įgyti naują draugų ratą, rasti partnerių verslui ar meilei. Vis dėlto nusimato ir nemalonių išbandymų, nes kai kurie buvę bendraminčiai gali nusigręžti nuo jūsų, regzti intrigas, elgtis savanaudiškai arba kaltinti jus nesąžiningu elgesiu. Kad ir kaip būtų, draugų palaikymo bus daugiau nei nuviliančių ryšių. Nuo birželio antros dekados, pasikeitus Jupiterio padėčiai, labiau parūps sveikata ir dvasinio pasaulio sritis. Galbūt pasinersite į religinius, filosofinius apmąstymus, meninę kūrybą, skaitysite ezoterinę literatūrą, užsiimsite joga ar kitaip sieksite vidinės ramybės. Birželį būsite ypač jautrūs, imlūs neigiamiems poveikiams, linkę į saviapgaules. Likusi vasaros dalis žada meilę, sėkmingas veiklas. Nors rudenį norėsis ramybės, dvasingumo, atsitraukimo į vienumą, tačiau to arba nepavyks padaryti, arba suvoksite, kad nederėtų, nes kur kas naudingiau bus kaupti informaciją, darbuotis socialinėje ar aptarnavimo srityse, lavinti ar prižiūrėti vaikus, gydyti ar slaugyti ligonius. Metų pabaiga nepalanki sveikatai, tad pasisaugokite.

LIŪTAS

Kaip ir pernai, šiemet pirmą pusmetį jus labai domins karjeros perspektyvos, iškilimo ar politinio pripažinimo galimybės. Jūsų ambicijos gali pasiteisinti, jei jos pagrįstos ir mokate vadovauti, realistiškai mąstote. Turėkite omenyje, kad piktnaudžiavimas profesine padėtimi, protekcionizmas, korupciniai ryšiai, jei ir atneš naudos, tai tik trumpalaikės ir netrukus grįš bumerangu. Gana palanki pati metų pradžia, tad pravartu rimtai padirbėti, padaryti gerą įspūdį vadovybei ar visuomenei. Pavasario pradžia bus sudėtingesnė, o jūs – dirglesni, konfliktiški. Birželis avaringas, o įpusėjus vasarai vėl tapsite ramesni, džiugins gamta, menas, draugai. Jei sveikata nekels nerimo, derėtų pasidairyti stabilesnio uždarbio šaltinio. Nuo birželio antros dekados jums taps labai svarbus aplinkinių ar visuomenės, publikos palaikymas. Vasarą nusimato smagių iškylų su bendraminčiais. Galite imtis kažkokių bendrų projektų. Iki spalio pravartu imtis reikalų, susijusių su dokumentais, informacija, mokslu, mokymais, visuomenine veikla ir pan. Vėliau dėl pakitusios Saturno padėties gali padaugėti problemų šeimoje, giminėje. Gali būti, kad kažkas sunkiai sirgs, kentės nepriteklių, o jums teks padėti.

MERGELĖ

Pirmas pusmetis žada sėkmę ir optimistines nuotaikas. Vis dėlto nestigs ir arogancijos bei avantiūrizmo, o tai gali įklampinti į abejotinus reikalus bei ryšius. Jei esate užsienyje, rimčiau pasidomėkite, pas ką ketinate dirbti ir kokiomis sąlygomis. Geriausia tolimoms kelionėms, įsitvirtinimui užsienyje, mokslui, prekybai bus metų pradžia iki pavasario. Labai įtemptas gali būti birželis, ypač dėl reikalų, susijusių su dalykine veikla, politika, administravimu. Nenukentės tie šio ženklo atstovai, kurie turi gerą reakciją, strateginį mąstymą ir moka išskirti aktualiausius dalykus iš masės smulkmenų. Trumpai tariant, nemeskite kelio dėl takelių. O antra metų pusė skatins siekti autoriteto, profesionalumo, reikštis politikoje. Regis, nestigs Fortūnos palaikymo ir meilės srityje, šou versle, kūryboje, finansiniuose reikaluose. Vasaros viduriukas bus įsimintinas dėl įdomių pažinčių, pramogų su draugais ir šeima, sąskrydžių ar kitų renginių. Ruduo bus neblogas, tačiau darbe nestigs įtampos, nesusipratimų. Jei anksčiau padarėte klaidų, rudenį jos gali iškilti į paviršių. Į metų pabaigą daugės nerimo dėl vaikų, kūrybinių projektų ir pan.

SVARSTYKLĖS

Apie pusmetį tęsis panaši situacija, kaip ir pernai, regis, su meilės dramomis, santykių krizėmis, finansinėmis peripetijomis. Jei jau spėjote išlavinti kantrybę, apriboti savo poreikius, sugebėjote susigrąžinti vidinę pusiausvyrą, saiką ir eleganciją, į jus bus žvelgiama pagarbiau, su pasitikėjimu. Tik netapkite labai uždari, paniurę, antraip tuo atstumsite aplinkinius bei patys nekaip jausitės. Nuo birželio antros dekados, Jupiteriui pakeitus ženklą, jūsų nuotaika turėtų praskaidrėti. Kils ūpas keliauti, mokytis, domėtis naujais dalykais, svetimomis kultūromis, tarptautiniais santykiais. Per vasarą galite prisisemti gerų įspūdžių, užmegzti reikšmingų pažinčių, pamatyti pasaulio. Vis dėlto tarp šio ženklo atstovų yra nemažai tokių, kurie padarė rimtų klaidų praeityje. Tokiu atveju būtent birželis gali būti nekoks, nes pasireikš jų pasekmės. Laimei, likusi vasaros dalis leis atsigauti, pasidžiaugti meile, susirasti darbą. Ruduo vėl žadins poreikį keliauti, keisti gyvenamąją aplinką, tačiau tuo metu bus didelė klaidinamų pagundų tikimybė. Rudens vidurys nenuvils, ypač jei turėsite pakankamą uždarbio šaltinį. Jeigu ne, teks tuo rūpintis. Metų pabaigoje labiau pažeidžiama bus šeimos gerovės, partnerystės sritys.

SKORPIONAS

Iki birželio mėnesio tęsis patikimų partnerių paieškos arba santuokinės partnerystės stiprinimo metas. Turėsite ką veikti, jei dar nesusiradote bendražygių verslui, projektinei veiklai arba antrosios pusės šeimyniniam gyvenimui. Turbūt jau spėjote priprasti prie nuolatinės konkurencijos aplink jus, oponentų išpuolių, išmokote derinti interesus. Baigiantis pavasariui ir vasaros pradžioje nusimato rizikingos pagundos, vilionės į klystkelius, netikėtos permainos, nedarbo grėsmė. Lengva įgyti priešų, nesveiką įprotį. Nuo birželio antros dekados prasidės transformacijų metas. Vadinasi, permainos grės ne vienoje svarbioje gyvenimo srityje. Jau birželį gali tekti dėl kažko apsispręsti arba už save pakovoti, apeliuojant į įstatymus, sutartis. Likusi vasaros dalis žada aistringų meilės akimirkų, medaus mėnesį po vestuvių ar pobūvį kažkelintų jų metinių proga. Beje, vasarą galite išvykti į užsienį ne tik pakeliauti ar pailsėti, o galbūt ilgesniam laikui – dirbti ar mokytis. Kartu su rudens žvarba ateis metas tapti santūresniems, gebantiems apriboti poreikius, rauti su šaknimis blogus įpročius.

ŠAULYS

Pirmas pusmetis bus panašus į praėjusių metų antrą pusę, regis, dosnus darbštuoliams, atsidavusiems darbui, bet tuo pačiu griežtesnis tiems, kurie pernai padarė rimtų klaidų profesijos srityje, arba, užuot pareigingai dirbę, aplaidžiai tęsia darbus, nekeldami savo kvalifikacijos, netobulėdami. Nesirūpinimas sveikata, neteisinga mityba ir dienotvarkė, pataikavimas savo silpnybėms taip pat žymiai mažins jūsų sėkmę. O juk iš tiesų tereikia teisinga kryptimi ištiesti ranką ir rezultatas bus pasiektas. Regis, likimas jums padės susitvarkyti nuosavybės reikalus, užbaigti statybas, išbristi iš skolų arba sėkmingai pasiskolinti ir racionaliai panaudoti tuos pinigus. Pavojinga bus pavasario pabaiga ir vasaros pradžia. Kaip tik tada galimi didieji praradimai ar suklydimai, susipykimai. Birželis tarsi išbandys partnerystės santykius. Vienas iš pavojų – įsimylėjimas žmogaus, tesiekiančio jumis pasinaudoti ir gebančio apsukriai manipuliuoti. Tai gali nemažai kainuoti. Didelių išlaidų turbūt pareikalaus ir su vaikais susijusios situacijos. Antra vasaros pusė žada sėkmę šou verslo, finansų, kūrybos, sporto renginių, aptarnavimo srityse. Ruduo iki lapkričio turėtų būti produktyvus ir derlingas, tačiau metų pabaiga gali pažerti stresų, susijusių su sveikata, partneryste.

OŽIARAGIS

Nors pagal Jupiterio padėtį jūs esate Fortūnos numylėtiniai jau nuo praėjusių metų vidurio ir tai tęsis iki 2012-ųjų birželio, vis dėlto tuo laiku pasitaikys ir nepalankių laiko atkarpėlių. Jums nestigs pasitikėjimo savimi, kūrybingumo, meilės, tačiau nesėkmės gali tykoti reikaluose, susijusiuose su pinigais, nuosavybe, šeima, vaikais, sveikata. Jus sustiprintų gilesnis ryšys su gamta, gyvenimas ten, kur yra daug gryno oro, natūralių produktų. Nuo birželio antros dekados, jei tik nesirgsite (birželis itin nepalankus sveikatai), pulsite į darbus. Atkakliai ieškositės darbo, jei jo tuo metu neturėsite ar dėl vykstančių permainų prarasite. Bus ypač svarbu nepadaryti klaidų darbe, nebeatidėlioti užvilkintų projektų, antraip rudenį kils problemų ir teks už viską atsiskaityti. Nuo liepos iki rugsėjo vidurio turėtumėte rasti laiko ir smagesniems užsiėmimams nei pareigos. Regis, pasirūpinsite finansiniais klausimais, psichologiškai sutvirtėsite. Rugsėjį pravartu teisingai susiplanuoti darbotvarkę, kad neįklimptumėte į problemų liūną dėl per didelio reikalų krūvio. Apskritai, rudenį turėsite šansų iškilti, įgyti autoritetą. Metų pabaiga bus nebloga, jei turite patikimą užnugarį, pagalbininkų.

VANDENIS

Pirmą pusmetį, kaip ir pernai, jums teks nerimauti dėl šeimos, nuosavybės reikalų, santykių su giminaičiais. Būtų geriau vengti konfliktų ir pykčių, nes apkartęs asmeninis gyvenimas ar nutrūkę ryšiai su artimaisiais suteiktų daug liūdesio. Apskritai, metų pradžia bus gana palanki, tačiau nuo gegužės padaugės įtampos, keblių reikalų. Birželis bus ypač sudėtingas ir avaringas. Gali trūkinėti seni santykiai, strigti ar nepasiteisinti kūrybiniai projektai. Tuo metu atsargiai žvelkite į abejotinas naujoves, siūlomas avantiūras, nes rudenį dėl jų sulauksite nekokių pasekmių. Likusi vasaros dalis bus ramesnė ar netgi labai sėkminga, nes galite susirasti naują darbą, užmegzti laimingą partnerystę, įsimylėti, skinti laurus sporte, sceniniuose konkursuose, žaidimuose, gastrolėse. Galbūt netgi susituoksite su mylimu žmogumi, išvyksite į įspūdingą kelionę arba įsiliesite į naują kolektyvą, subursite aplink save naujų draugų ratą. Tikėtina, kad rudenį pasijusite gerokai atsinaujinę, daug ką pakeitę savo gyvenime ar savyje. Tačiau metų pabaiga gali vėl pažerti įvairių išbandymų.

ŽUVYS

Pirma 2012-ųjų pusė jums turėtų būti nebloga. Būsite apsupti žmonių, reikalingi giminaičiams ir draugams, kolektyvui ar visuomenei. Jausite stimulą mokytis, rašyti, kurti. Vis dėlto pasitaikys laikotarpių, kuomet viršų ims nepasitikėjimas savimi, perdegimo sindromas, kūrybinės krizės, o suvokimas, kad nusišnekėjote, ką nors įžeidėte ar pelnytai sulaukėte piktos kritikos, vers graužtis labiau nei paprastai. Jei užsiimate prekyba, reklama, tarpininkavimu, protarpiais stokosite atsargumo arba sąžiningumo. Antras pusmetis skatins atsiriboti nuo šurmulio, karjeros siekių, kadangi pajusite, jog svarbiausia jums yra šeima, artimieji, namai. Pereinamasis mėnuo bus birželis ir gali būti, kad būtent tuo metu kažkas nutiks šeimyniniame gyvenime, dėl ko teks nukreipti į jį visą dėmesį. Jei iki to laiko per visą pavasarį su rūpesčiu, meile puoselėsite svarbius jums santykius, tai ir birželis, ir tolesnis metų laikas bus palankesnis. Rugsėjį gali kilti paskata kurti šeimą, persikelti į erdvesnį ar kaip tik kompaktiškesnį būstą, darytis remontą. Nuo spalio jau labiau domins vidiniai psichologiniai dalykai, savo vietos po saule paieškos, kurios gali paskatinti keisti gyvenamąją vietą ar net šalį.

“Vakarų ekspresas”

Rašyti komentarą