Sekite m?s? naujienas feisbuke
Drabužiai iš gamtos
                             Saulės ir žemės energetika, UAB "Bera Lt", Lietuvininkų 30, Šilutė, tel. 8 645 42747                             

Mums rašo: Teisinių žinių turėjimas – galimybė būti saugesnei ir laimingesnei

Publikuota: 2023 lapkričio 13 Kategorija: Gyvenimas, Žmonės

Šilutės Soroptimos klubo nuotr.Šilutės Soroptimos klubo nuotr.

Šilutės Soroptimos klubas, aktyviai kovojantis už moters lygiavertę ir orią padėtį visuomenėje, šiais metais įgyvendino projektą „Teisinių žinių turėjimas – galimybė būti saugesnei ir laimingesnei“. Projektu siekta suteikti moterims, gyvenančioms kaimiškosiose vietovėse, informaciją/žinias šeimos teisės srityje.

Parama portalui „Šilutės ETA Žinios”, kad išliktų nepriklausomas

Minėto klubo narės: teisininkė, mediatorė Rasa Vekterienė ir advokatė Irma Grikšelienė lankėsi Švėkšnos, Juknaičių, Saugų ir Rusnės seniūnijose ir teikė individualias nemokamas teisines konsultacijas šių seniūnijų moterims santuokos nutraukimo, išlaikymo nepilnamečiams vaikams priteisimo ar išlaikymo dydžio pakeitimo, nepilnamečių vaikų gyvenamosios vietos ir bendravimo su jais tvarkos nustatymo, atidalinimo iš bendrosios dalinės nuosavybės, kompensacijos priteisimo dėl asmeninio sutuoktinio turto pagerinimo, sugyventinio pretendavimo į asmeninį moters turtą ir kitais klausimais.

Šilutės Soroptimos klubas džiaugiasi bendradarbiavimu su seniūnais, socialinio darbo organizatorėmis, padėjusiems pakviesti moteris, kurioms reikalingos konsultacijos, ir suteikusiems patalpas konsultacijų teikimui, bei tikisi tolimesnio bendradarbiavimo, nutarus tęsti projektą.

Šilutės Soroptimos klubo inf.

Nuotraukose projekto vykdytojos su Saugų, Juknaičių ir Švėkšnos seniūnijų darbuotojais.

Rašyti komentarą