Sekite m?s? naujienas feisbuke
Drabužiai iš gamtos
                             Saulės ir žemės energetika, UAB "Bera Lt", Lietuvininkų 30, Šilutė, tel. 8 645 42747                             

Šilutės karatistai „Carpathia cup“ varžybose Lenkijoje

Publikuota: 2023 birželio 01 Kategorija: Kitos sporto šakos, Sportas

Mokyklos 'Shodan' nuotr.Mokyklos 'Shodan' nuotr.

Gegužės 27-28 dienomis Šilutės karate mokyklos „Shodan“ auklėtiniai svečiavosi Lenkijoje ir sekmadienį startavo „Carpathia cup“ varžybose. Šiose varžybose dalyvavo sportininkai iš 7 Europos valstybių, o šilutiškiai iškovojo 1 sidabro ir 1 bronzos medalį.

Parama portalui „Šilutės ETA Žinios”, kad išliktų nepriklausomas

Odrė Valeikė pirmoje kovoje įveikė Akvilę Griškevičiūtę iš „Atemi“ klubo. Ketvirtfinalyje užtikrintai laimėjo prieš bendraklubę Eveliną Krūgelytę. Pusfinalyje nugalėjo lietuvę Nedą Liepą Galdikaitę. Tris kovas laimėjo ir tik finalinėje kovoje turėjo pripažinti varžovės Lena Strójwąs, iš Lenkijos, pranašumą. Odrė Valeikė tapo varžybų vicečempione.

Po atkaklios pusfinalio kovos Kajui Margiui teko pripažinti lietuvio Ajaus Aniulio panašumą. Kajus Margis iškovojo bronzos medalį.

Vieną kovą laimėjo, tačiau turėjo pripažinti labiau patyrusio varžovo pranašumą ir liko per žingsnį nuo medalio Nojus Kuizinas.

Taip pat garbingai kovojo ir įgavo neįkainojamos patirties Edas Reikertas, Adrijus Petraitis, Julius Jocys, Laurynas Liutkevičius, Darijus Svirskis.

Treneriai Eventas Gužauskas ir Laurynas Vaičikauskas džiaugiasi auklėtinių parodyta drąsa ir ryžtu.

Mokyklos „Shodan“ inf.

Rašyti komentarą