Sekite m?s? naujienas feisbuke
Drabužiai iš gamtos
                             Saulės ir žemės energetika, UAB "Bera Lt", Lietuvininkų 30, Šilutė, tel. 8 645 42747                             

Karjera: B. Tekorienė pakelta į Švietimo skyriaus vedėjus

Publikuota: 2011 liepos 11 Kategorija: Aktualijos, Savivaldybėje

Oresto Lidžiaus nuotr.Oresto Lidžiaus nuotr.

Šilutės r. savivaldybės administracijos Švietimo skyriaus vedėjo pavaduotoja Birutė Tekorienė nuo praeito penktadienio, liepos 8 d., paskirta į šio skyriaus vedėjo pareigas.

B. Tekorienė Šilutės r. savivaldybės administracijos Švietimo skyriuje darbuojasi nuo 1986 metų pradžios. Maždaug prieš 16 metų ji buvo paskirta į skyriaus vedėjo pavaduotojus, o nuo praeitų metų rugsėjo, kai Švietimo skyriaus vedėjas Jonas Bendžius išėjo vadovauti Šilutės Pamario pagr. mokyklai, iki praeito penktadienio laikinai ėjo ir vedėjo pareigas.

Į aukštesnes pareigas B. Tekorienė perkelta vadovaujantis LR Valstybės tarnybos įstatymu, kuriame numatyta tokia galimybė, kai vertinimo komisija karjeros valstybės tarnautojo tarnybinę veiklą įvertina labai gerai.

Kokių nors revoliucinių sprendimų Šilutės rajono švietimo sistemoje naujoji skyriaus vedėja nesiruošia imtis. Anot jos, bus tęsiami anksčiau pradėti darbai, vadovaujantis rajono tarybos patvirtintu bendrojo lavinimo mokyklų ir papildomojo ugdymo įstaigų tinklo pertvarkos 2005 – 2012 metų bendruoju planu ir kitais švietimą reglamentuojančiais teisės aktais.

Į atlaisvintas Švietimo skyriaus vedėjo pavaduotojo pareigas, B. Tekorienės manymu, greičiausiai bus skelbiamas konkursas.

3 skaitytojų komentarai
mama 2011 liepos 11d., 17:1985.89.243.230
Labai gaila, kad naujoji vedėja nesiruošia nieko imtis:( Galėtų į Saugas atvažiuoti, su tėvais pasikalbėti……..apie Kristiną. Kiek galima į viską žiūrėti pro pirštus? O gal jūs nežinote apie jos bėdą!!! Kodėl aš turėjau samdyti papildomas chemijos pamokas, kad sūnus galėtų eiti į gimnaziją. Kaip gali vadovas taip dirbti. O gal ji seimo pirmininkės giminaitė? Parašysiu Prezidentei skundą!!!

Patinkantis. Įvertink komentarą: Thumb up 29 Thumb down 2

Atsakyti

Senas komentaras 2011 liepos 11d., 19:3195.169.42.16
Vaikų mažėja, mokyklų mažėja, o švietimo skyriuje specialistų nemažėja.

Patinkantis. Įvertink komentarą: Thumb up 25 Thumb down 6

Atsakyti

NU nu 2011 liepos 16d., 08:3884.15.185.144
Ar ne laikas Šilutės savivaldybėje sujungti švietimo ir kultūros skyrius. Sumažėtų specialistų. sutaupytume nemažai pinigėlių.

Patinkantis. Įvertink komentarą: Thumb up 10 Thumb down 3

Atsakyti

Rašyti komentarą