Sekite m?s? naujienas feisbuke
Drabužiai iš gamtos
                             Saulės ir žemės energetika, UAB "Bera Lt", Lietuvininkų 30, Šilutė, tel. 8 645 42747                             

Debatai: Žygimantas prieš Vytautą

Publikuota: 2023 kovo 09 Kategorija: Aktualijos, Rinkimai 2023

Organizatorių.Organizatorių.

Neperšokęs griovio, nesakyk op: „Žinau, ką renku“ kviečia į lemiamą dvikovą Šilutės rajono savivaldybėje.

Nešališkas politikos stebėsenos tinklas „Žinau, ką renku“ kovo 16 d. 18:00 val. Šilutės kultūros ir pramogų centre organizuoja lemiamus debatus į mero postą tarp dviejų į II turą patekusių kandidatų. Šilutės rajono savivaldybės gyventojai kviečiami nemiegoti prieš rinkimus ir tiesiogiai užduoti rūpimus klausimus kandidatams į merus.

Parama portalui „Šilutės ETA Žinios”, kad išliktų nepriklausomas

„Žinau, ką renku“ veikia nešališkai, tad debatuose kviečiami dalyvauti abu kandidatai į merus. Savo dalyvavimą jau patvirtino Vytautas Laurinaitis (Demokratų sąjunga „Vardan Lietuvos“) ir Žygimantas Kurlianskas (Tėvynės sąjunga – Lietuvos krikščionys demokratai). Debatus moderuos LRT radijo žurnalistas Edvinas Kučinskas.

Patirtis rodo, kad pirmasis turas visiems įdomesnis ir aktyvumas ten didžiausias, tačiau antrajame ture išrenkam, kas savivaldybei vadovaus ateinančius ketverius metus. Dar neaišku už ką nori balsuoti? Visi atsakymai paaiškės per debatus su kandidatais į merus!

„Norint išsirinkti labiausiai tinkamą kandidatą užimti mero postą reikia pasiruošti – sugalvoti bent 3 argumentus, kodėl už jį balsuoju. Kaip sakoma: „neperšokęs griovio, nesakyk op“, – sako „Žinau, ką renku“ savanorė Eglė Petrošiūtė.

Siekiant padėti apsispręsti, kuris kandidatas yra Jums tinkamiausias, nešališkas politikos stebėsenos tinklas „Žinau, ką renku“ kviečia gyventojus į lemiamus debatus, kuriuose kandidatai į merus diskutuos aktualiomis temomis, atsakys į rinkėjų klausimus, viešai pristatys savo įsipareigojimus Jums, kurie bus įrašyti.

Užduoti klausimus kandidatams ir palyginti juos pagal turtą, išsilavinimą, mokamas kalbas ir kitą jau dabar galima specialioje rinkimų platformoje https://rinkimai.zinaukarenku.lt/.

Organizatorių inf.

5 skaitytojų komentarai
Eee 2023 kovo 12d., 18:3284.15.183.83
Ką gero padarė konservatoriai Lietuvai :
1.Išvarė 200 tūkst. jaunų žmonių į užsienį negrįžtamai.
2.Pasiskolino auksinėmis palūkanomis (2008 m.)
3.Apvogė pensininkus ( 2008m.) ir toliau apvaginėja.
4.Uždarė Ignalinos Elektrinę.
5.Padovanojo už 1€ Mažeikių naftą.
Sąrašas didžiulis.
Ką gero konservatoriai padarė Lietuvai ? – 0
Tauta atsibuskite

Svarstytinas. O kaip tu manai? Thumb up 7 Thumb down 7

Atsakyti

Andrius 2023 kovo 14d., 13:1776.224.236.178
Tokius komentarus dazniausiai raso siauro mastymo dalbajobas pasiilges sovietu sajungos. Vata, kada jus isnyksit?

Svarstytinas. O kaip tu manai? Thumb up 6 Thumb down 3

Atsakyti

Eee 2023 kovo 12d., 18:3584.15.183.83
Kurlianskis vykdys konservatorių nurodymus .Konservatoriai nesugeba valdyti .Bet kuris konservatorius vykdys kenkėjiškus nurodymus.
33 metai esame Europoje ,bet gyvename ne europietiškai ( darbo užmokestis ,pensijos) dėl blogo konservatorių vadovavimo. Ar mes blogiau dirbame už vokietį ,prancūzą ,graiką ,ispaną…?
Kurlianskis – konservatorius , griežtai NE

Svarstytinas. O kaip tu manai? Thumb up 7 Thumb down 9

Atsakyti

Jonas 2023 kovo 16d., 07:2284.15.182.3

Nu juo, prieš tai buvo geriau. Parduotuvėse nebuvo nieko , bet ir kaimyns nieka neturėja, ne tu viens. O dabar, blyn, kaimyns turi. O prieš trisdešimt metų mano žiguliuks buva krūtas. Ir aš toks buvau. O dabar vien dantys kiek kainuoja. O jei nuor kur išvažiuoti tai irgi mokėt reik. Ne taip kaip anksčiau – anei važiuot reikėja, anei galėjai. Bet ir kaimyns ne. O dabar tai jis po Turkijas ir Egiptus varinėja. O ir mano žmonikė nuor. Nors tu ką. Visko nuor. Ale kada ir sustos norėjusi. Ir vis per tuos konservus. Būtai viens mers ir gerai. Tai ne . Dabar reik dar rinkti eit. Ir pinigų nebeduoda. O gal? Nueitau tada, žinoma. Ale kad nežinai ar duos iš tikro., o gal apgaus. Ir prapuola taip viltis dėlei geresnio gyvenima. Šūds, vien žo…

Įvertink komentarą: Thumb up 2 Thumb down 0

Atsakyti

šišioniškė 2023 kovo 13d., 16:3278.57.211.246

Tai ne regioninei politikai formuoti renkami merai, o įstatymų vykdymą savivaldoje. Nei turtas, nei užsienio kalba problemų neišspręs. Godumo laipsnis, žmogiškumas ir kompetencija viską lemia. ,,Galime geriau” tai dar nereiškia, kad bus geriau.

Nemėgstamas. Įvertink komentarą: Thumb up 1 Thumb down 5

Atsakyti

Rašyti komentarą