Sekite m?s? naujienas feisbuke
Drabužiai iš gamtos
                             Saulės ir žemės energetika, UAB "Bera Lt", Lietuvininkų 30, Šilutė, tel. 8 645 42747                             

Šilutei rajono sueigoje atstovaus R. Jovaiša

Publikuota: 2010 vasario 19 Kategorija: Aktualijos, Šilutėje

L. Mockaus nuotr.L. Mockaus nuotr.

Macikų seniūnaitis, Šilutės pensionato direktorius Romualdas Jovaiša sutiko atstovauti Šilutės seniūnijai rajono seniūnaičių sueigoje, kurioje bus renkami atstovai į savivaldybės etikos komisiją.

Šilutės rajonas turi 11 seniūnijų, kurios yra padalytos į 77 seniūnaitijas. Iki vasario 25 d. visų seniūnijų seniūnaičių sueigos turi išrinkti savo atstovus į rajono seniūnaičių sueigą, kurioje iš 11 delegatų bus renkami 4 atstovai į Etikos komisiją.

Šilutės seniūnijos seniūnaičiai į sueiga buvo sukviesti šį ketvirtadienį, vasario 18 d. Kadangi seniūnaičių pareigos yra visuomeninės, tai ir jų atstovas į rajono sueigą buvo renkamas vadovaujantis savanorystės principu.

Keisti rajono savivaldybės etikos komisijos sudėti prireikė po to, kai LR Vyriausybės atstovė Klaipėdos apskrityje Kristina Vintilaitė išaiškino, jog rajono bendruomenei Etikos komisijoje turi atstovauti ne kaimo bendruomenių ar kitų organizacijų deleguoti asmenys, kaip dabar yra, bet seniūnaičiai. Ir jie turi sudaryti ne mažiau kaip pusę visų komisijos narių.

Šilutės r. savivaldybės etikos komisija šiuo metu turi 7 narius. Iš jų 3 yra rajono tarybos nariai, 4 – bendruomenių atstovai.

2 skaitytojų komentarai
Tata 2010 vasario 19d., 09:4578.59.60.90

Na ir radot ka siulyti i etikos komisija. Jis tikrai neatstovaus pilieciu nuomones. Visa amziu sedejo šiltoje vietelėje- įprates valdžioms lankstytis.

Įvertink komentarą: Thumb up 0 Thumb down 1

Atsakyti

Audrius Endzinas 2010 vasario 20d., 12:0278.59.77.125

Jei žmogus daug metų dirbą tą patį darbą – reiškia tik vieną – šį darbą jis dirba gerai.
Ponui Romualdui linkiu sėkmės visuomeninėje veikloje.

Įvertink komentarą: Thumb up 0 Thumb down 0

Atsakyti

Rašyti komentarą