Sekite m?s? naujienas feisbuke
Drabužiai iš gamtos
                             Saulės ir žemės energetika, UAB "Bera Lt", Lietuvininkų 30, Šilutė, tel. 8 645 42747                             

Tas išsvajotas baseinas…

Publikuota: 2023 sausio 02 Kategorija: Aktualijos, Šilutėje

VE.lt.VE.lt.

Kada Šilutėje bus atidaryti Laisvalaikio ir sporto namai, dar nėra aišku, tačiau baseino, sūkurinių vonių ir pirčių lankymo kainos jau patvirtintos.

Jas rasite čia: https://teisineinformacija.lt…

Parama portalui „Šilutės ETA Žinios”, kad išliktų nepriklausomas

Iš Šilutės rajono savivaldybės administracijos direktoriaus pavaduotojos, laikinai pavaduojančios administracijos direktorių, Daivos Žebelienės atsakymo į paklausimą: „Laisvalaikio ir sporto namų (baseino) atidarymo data nėra aiškiai numatyta. Vis dar vykdomos pastato pridavimo procedūros, laukiama galutinio pridavimo akto pasirašymo. Apie oficialią atidarymo datą informuosime viešai.“

Šilutės sporto mokyklos, kuriai perduotas Laisvalaikio ir sporto namų valdymas, direktorius Aivaras Lileikis tikisi, kad oficialus atidarymas įvyks vasario mėnesį.

Vandens pramogų ir pirčių kainos, anot savivaldybės tarybos sprendimo aiškinamojo rašto, nustatytos „atsižvelgus į analogiškų ir panašių įstaigų teikiamų paslaugų kainas, komunalinių paslaugų kainas“ ir kt.

Per metus tikimasi surinkti iki 200 tūkst. eurų pajamų, kurios, manoma, padengs tik dalį patiriamų išlaidų. Skirtumą teks padengti iš savivaldybės biudžeto.

2 skaitytojų komentarai
susirupines pilietis 2023 sausio 2d., 16:4588.118.47.192
Taip taip, atidarykite pries pat rinkimus kovo menesi… galima prie geru darbu saraso prirasyti ir baseino atidaryma bus, nejuokinkite zmoniu senai atidaryti buvo galima, o kad samoningai vilkinama ir asilui aisku

Patinkantis. Įvertink komentarą: Thumb up 20 Thumb down 8

Atsakyti

asilas 2023 sausio 3d., 18:105.20.104.80

…man neaišku

Įvertink komentarą: Thumb up 3 Thumb down 2

Atsakyti

Rašyti komentarą