Sekite m?s? naujienas feisbuke
Drabužiai iš gamtos
                             Saulės ir žemės energetika, UAB "Bera Lt", Lietuvininkų 30, Šilutė, tel. 8 645 42747                             

Padėkota Šilutės krašto verslo ir įstaigų atstovams

Publikuota: 2022 lapkričio 28 Kategorija: Aktualijos, Šilutėje

www.silute.lt nuotr.www.silute.lt nuotr.

Šilutės rajono savivaldybės vadovai lapkričio 25-osios vakarą sukvietė Pamario krašto verslininkus, įvairių įstaigų vadovus, ūkininkus, turizmo sektoriaus atstovus į Padėkos vakarą. Šio jau tradiciniu tapusio renginio metu padėkota beveik šimtui asmenų, kurie rūpinasi mūsų krašto gyventojų darbo vietų sukūrimu ir išlaikymu, plėtoja savo verslą bei gamybą ir, žinoma, moka mokesčius į Savivaldybės biudžetą.

Parama portalui „Šilutės ETA Žinios”, kad išliktų nepriklausomas

„Labai džiaugiamės, kad po dvejų metų petraukos, kuomet visą pasaulį, taip pat ir Šilutės rajono savivaldybę, buvo sukausčiusi pandemija, vėl galime susirinkti į jau tradiciniu tapusį Padėkos vakarą. Jūs visi esate verti didžiausios padėkos už tai, kad dirbate, kuriate ir išlaikote darbo vietas. Net ir sunkiu pandeminiu laikotarpiu ir karo akivaizdoje sugebate išlikti ir dar padedate tiems, kuriems pagalbos labiausiai reikia. Ačiū jums už tai“, – renginio metu padėkos žodžius tarė Šilutės rajono savivaldybės meras Vytautas Laurinaitis.

Susirinkusiuosius šventinio vakaro metu pasveikino ir Šilutės Šv. Kryžiaus parapijos klebonas Remigijus Saunorius bei Šilutės evangelikų liuteronų parapijos klebonas Remigijus Šemeklis.Muzikinius kūrinius dovanojo išskirtinio talento Šilutės meno mokyklos mokiniai Majus Vilkas (akordeonas), Klaidas Šilinskas (saksofonas), solistė Fausta Balodytė. Šokio ritmu pajudėti kvietė ukrainietė Anastazija.

Visiems verslo atstovams įteikti specialūs rankų darbo apdovanojimai „Už sėkmingą verslą“ bei Savivaldybės 2023 m. proginiai sieniniai kalendoriai.

Renginio akimirkos.

www.silute.lt inf.

Rašyti komentarą