Sekite m?s? naujienas feisbuke
Drabužiai iš gamtos
                             Saulės ir žemės energetika, UAB "Bera Lt", Lietuvininkų 30, Šilutė, tel. 8 645 42747                             

Gyvasis vanduo

Publikuota: 2011 birželio 23 Kategorija: Gyvenimas, Įvairenybės

Kauniečio technikos mokslų daktaro ir Lietuvos parapsichologų draugijos nario docento Jono Dainausko teigimu, veikiamas energetinių visatos srautų, vanduo tris kartus per metus – sausio 19 – osios, vasario 15 – osios ir birželio 24 – osios naktimis įgauna ypatingų galių – gali išgydyti ir sunkiausias ligas.

Savo spėjimus apie, daugelio manymu, menkai įtikėtiną faktą mokslininkas pagrindė trejų metų tyrinėjimų rezultatais.

Tampa gyvas

Pirmą kartą apie šį reiškinį J. Dainauskas perskaitė vieno rusų žiniuonio knygelėje ir nusprendė ištyrinėti, koks galėtų būti šio energetinio virsmo mechanizmas. Naudodamasis biolokacinėmis priemonėmis, mokslininkas trejus metus matavo sausio 19-osios, vasario 15-osios ir birželio 24-osios naktimis paimtų vandens mėginių energetiką.

Vandenį J.Dainauskas tyrė kas 10-15 minučių ir pastebėjo, kad jo energetinių savybių augimas trukdavo maždaug 1,5 valandos. Maksimalios energetikos vandens struktūra išsilaikydavo maždaug iki 7 valandos ryto.

Tokius tyrimus unikalia aparatūra atliko ir rusų mokslininkai. Jie užfiksavo, kad šio vandens savybės energetiniu informaciniu požiūriu atitinka gyvo audinio savybes.

Technikos mokslų daktaras mano, kad daugelio akimis mistišką reiškinį galima paaiškinti moksliškai. Mat skriedama savo orbita, Žemė įeina į tam tikrus laukus, kurių srautai veikia Žemę.

Gali išgydyti?

„Atlikdamas bandymus pastebėjau, kad keičiasi ne tik vandens struktūra. Visoje gamtoje vyksta galingi bioenergetiniai procesai“,- pasakojo J. Dainauskas. Tuo metu pasikeičia visos Žemės energetika, pakinta Žemės energetinės struktūros, geopatogeninės zonos iš neigiamų virsta teigiamomis.

Būtent todėl pakinta ir vandens savybės. Jo energetika išauga keliasdešimt kartų. Toks vanduo teigiamai veikia žmogaus savijautą, pasikrauna visi energetiniai centrai, pagerėja psichoemocinė būsena. J. Dainausko teigimu, kartais, vos panaudojus pakitusios struktūros vandenį, gali išgyti ir sunkiausiomis ligomis sergantys žmonės.

Kelioms valandoms stebuklingų savybių įgyja bet koks vanduo – jūros, ežero, upės ar vandentiekio.

J.Dainauskas šmaikštavo, kad tuo metu stebuklingų savybių įgauna ir alus bei kitokie gėrimai. Tačiau eksperimentų, kaip toks „stebuklingas gėrimas“ veikia žmogų, mokslininkas dar neatliko.

Apsaugo viela

J. Dainauskas siūlė ir patiems paeksperimentuoti – vieną iš prieš tai minėtų naktų (dabar artimiausia – birželio 24 d.) prisipilti į indus vandens. Kad ir čiaupo. Ir gurkštelėti, esant blogai nuotaikai, o sergant – vietoj vaistų.

J. Dainauskas turi sukaupęs 10 metų rinkto „gyvo vandens“ kolekciją. Ją laiko buteliuose.

Savo unikalias savybes vanduo gali išsaugoti labai ilgai. Tačiau padėtas ten, kur teka požeminiai vandenys, kitose energetiškai netinkamose vietose, vanduo netenka savo gydomųjų galių. Todėl mokslininkas patarė indą, į kurį įpilame gyvojo vandens, apjuosti varine viela. Arba lino, kanapių, kito natūralaus pluošto nešlapiu siūlu, surišant mazgelį. Tai – savotiška apsauga. Beje, seniau Rusijoje gimusį vaiką per pilvuką apjuosdavo raudonu siūleliu, kad jis būtų apsaugotas nuo pikto.

Išsaugo informaciją

Kaunietis mano, kad vandens molekulės išsaugo informaciją, todėl net lašelis gyvojo vandens, įpilto į paprasto vandens indą, pakeičia visą jo struktūrą. Tai reiškia, kad gyvojo vandens resursus galime nuolat dauginti.

J. Dainauskas priminė, kad apie neįtikėtinas vandens savybes užsimenama ir baltų legendose. Buvo manoma, kad maudymasis birželio 24 – osios naktį žmogų veikia stebuklingai. Stačiatikiai šias datas sieja su Kristaus gyvenimu – sausio 19 – ąją pagal senąjį kalendorių Kristus buvo krikštijamas. O vasario 15 – ąją, praėjus 40 dienų nuo gimimo, Kristus buvo nuneštas į sinagogą.

Mokslininkai priėjo išvadą, kad vanduo – gyva substancija, turinti atmintį ir galinti gydyti…

Prieš kelerius metus japonų mokslininkas Emoto Masaru pateikė stulbinamus rezultatus – vanduo gali sugerti, laikyti ir perduoti informaciją apie tai, kas aplinkui vyksta. Vandens molekulės susijungia į klasterius – atminties kekeles, į jas vanduo „užrašo“ informaciją. Vienoje molekulėje yra iki 440 tūkstančių informacijos plokštelių. Jei vanduo sugeria pozityvią informaciją, jis įgauna gydomųjų savybių, o jei sugeria negatyvias emocijas – „nuodija“. Mokslininkai mano, kad teigiamai vandens struktūrą veikia meilės, dėkingumo žodžiai, o neigiamai – neapykanta ir abejingumas. Su E. Masaru teiginiais sutinka profesorius iš JAV R. Rojus. Jis klasterius pavadino vandens nervų sistema, turinčia atmintį.

Dar šis tas

Vanduo, kurio yra žemėje, po žeme ir virš žemės, sudaro apie 70 proc. žmogaus organizmo – iki 95 proc.- kraujyje, daug jo – smegenyse. Kas žinoma apie “šventąjį ” vandenį, jo savybes, galias? Vietas su vadinamu “stebuklingu” vandeniu turime ir Lietuvoje. Tai vanduo iš Alksnėnų, Kleboniškio šaltinio šalia Kauno ir kitos vietos.

Štai kokias žinias pateikia mokslininkai iš Maskvos. Vienam iš mokslo tyrimo instituto filialų vadovaujanti medicinos mokslų kandidatė I. J. Martjanova priėmė savo pacientę, kuri prieš mėnesį jautėsi labai blogai, atrodė tarytum skeletas, nes sirgo sunkia onkologinio susirgimo forma. Šįkart pacientė buvo neatpažįstama, atsigavusi, papilnėjusi, su lengvai rausvais skruostais, besipasakojanti, kad jai grįžo jėgos, apetitas, gera nuotaika . Kas gi įvyko per toki trumpa, kelių savaičių laikotarpį?

Ji prieš Jėzaus Kristaus krikštijimo šventę (sausio 19 d.) nuvyko į Troicos – Sergijevo vienuolyną pas tėvą Germaną. Jis surinko visus kenčiančius ir visą naktį juos “auklėjo”. Ryte išleido, prisakęs kiekvieną dieną maudytis vonioje, į ją įpilant vieną arbatinį šaukštelį “švento” vandens. Po savaitę trukusių procedūrų, minima pacientė pasirodė gydytojai J. Martjanovai.

Informacijos autoriai, kaip jie teigia, netikėdami stebuklais, nutarė ieškoti netikėto išgijimo priežasties ir paaiškinimo. Į 30 laipsnių pagal Celcijų vandens pripildytą vonią buvo įpiltas vienas arbatinis šaukštelis “švento” vandens. Pabuvus vonioje, jau po keliu minučių kaktą išpila prakaitas, lyg būtumei pirtyje, po to juntami lengvi kūno „pabadymai”. Procedūra tęsiasi 15 min. Net ir išlipus iš vonios, dar maždaug valandą kūnas degė lyg gerai išsipėrus pirtyje.

Kai tik minėtojo instituto darbuotojai matavimo prietaiso zondą patalpino virš “švęsto “vandens, prietaiso ekrane pasirodė slenkanti laužyta linija. Impulsas yra! Tačiau kokios spinduliavimo dažnių charakteristikos? Ir štai jas pateikia prietaisas. Jos tokios, kokias spinduliuoja absoliučiai sveikas organas!

Garsus rusu aiškiaregis Stepanas Baidusis savo knygelėje “Celitelnyje sekrety” tvirtina, kad gamta du kartus per metus pati energetiškai įkrauna vandenį.

Tai įvyksta iš sausio 18 d. į sausio 19 dieną, nuo 24 val. iki 3 val. ryto. Minimu laiku vandeni geriausia imti iš natūralaus šaltinio, nors galima ir iš vandentiekio. Gyvą vandenį , turintį milžinišką galią, gamta sukuria iš birželio 23 dienos į birželio 24 dienos nuo 23 val. iki 3 val. ryto.

Kiek toks vanduo bebūtų laikomas, jis nesuges. Tas pats yra ir su sausio 19 d. vandeniu. Sausio 19 d., birželio 24 d. anksti ryte galima maudytis – tuomet jus veiks nepaprastų galių vanduo. Juk jūsų kūnas – tas pats vanduo. Jis taip pat yra veikiamas gamtos!/J.Dainauskas.žurnalas “Lemtis”/

Pagal spaudą

1 skaitytojų komentaras
irena 2016 sausio 18d., 13:3978.61.20.195
SIULAU APSIRUPINTI SIANAKT SVEIKU VANDENIU….

Patinkantis. Įvertink komentarą: Thumb up 6 Thumb down 0

Atsakyti

Rašyti komentarą