Sekite m?s? naujienas feisbuke
Drabužiai iš gamtos
                             Saulės ir žemės energetika, UAB "Bera Lt", Lietuvininkų 30, Šilutė, tel. 8 645 42747                             

Iniciatyva šalies savivaldybėse „Kas man priklauso?“

Publikuota: 2022 spalio 19 Kategorija: Gyvenimas, Pranešimai, Socialinė apsauga

Spalio 21 d., penktadienį, nuo 11:00 val. iki 12:30 val. Šilutėje Socialinės apsaugos ir darbo ministerijos atstovai konsultuos žmones socialinės paramos, užimtumo, pensijų, socialinio draudimo, žmonių su negalia socialinės integracijos ir kitais klausimais.

Parama portalui „Šilutės ETA Žinios”, kad išliktų nepriklausomas

Socialinės apsaugos ir darbo ministerija tęsia gegužės mėnesį startavusią iniciatyvą „Kas man priklauso?“, kurios metu ministerijos atstovai vyksta į šalies savivaldybes ir konsultuoja šalies gyventojus apie socialinę paramą skirtingais gyvenimo atvejais.

Ministerijos atstovai suteiks išsamią konsultaciją Jums rūpimais klausimais. Kviečiame iš anksto užduoti klausimus šioje formoje – https://forms.gle/KkZMTNCdHtWRowk99.

Šilutėje apsigyvenusius ukrainiečius socialinės paramos ir užimtumo klausimais ukrainiečių ir rusų kalbomis konsultuos jų tautietė Inna, kuri šiuo metu dirba Socialinės apsaugos ir darbo ministerijoje.

Ministerijos darbuotojai gyventojus konsultuos Šilutės rajono savivaldybėje (Dariaus ir Girėno g. 1). Kviečiame užsukti!

Visą informaciją apie socialinę paramą skirtingais gyvenimo atvejais rasite: www.kasmanpriklauso.lt.

socmin.lrv.lt inf.

Rašyti komentarą