Sekite m?s? naujienas feisbuke
Drabužiai iš gamtos
                             Saulės ir žemės energetika, UAB "Bera Lt", Lietuvininkų 30, Šilutė, tel. 8 645 42747                             

Mums rašo: spalvotas bėgimas Švėkšnoje

Publikuota: 2022 liepos 27 Kategorija: Gyvenimas, Įvairenybės

D. Gailiūnienės nuotr.D. Gailiūnienės nuotr.

Savaitgalį Švėkšnos miestelyje praūžė net tris dienas trukusi miestelio Dvaro Šventė bei Šv. Jokūbo atlaidai. Iš didelės renginių gausos kiekvienas švėkšniškis ar miestelio svečias galėjo rasti sau įdomios veiklos. Šeštadienį jau nuo pat ryto sporto entuziastai dalyvavo krepšinio, šuolio į aukštį, rankų lenkimo varžybose. Popietę bėgimo entuziastai turėjo galimybę sudalyvauti pirmajame spalvotame bėgime Švėkšnoje.

Parama portalui „Šilutės ETA Žinios”, kad išliktų nepriklausomas

Renginys sulaukė didelio susidomėjimo. Dviejų kilometrų trasą pagrindine miestelio Vilkėno gatve išbandyti susirinko tiek bėgimo entuziastai, tiek patys mažiausieji. Fizinis pasirengimas šiam bėgimui nebuvo būtinas- dalyvauti galėjo visi norintys, svarbiausia buvo smagiai ir aktyviai praleisti laiką ir pasiekti finišą Švėkšnos dvaro parke. Bėgimo trasoje buvo įrengtos keturios stotelės, kuriose bėgimo dalyviai buvo nubarstyti ryškiausių spalvų „holi“ milteliais. Pasiekus finišą, bėgimo dalyvių laukė apdovanojimai bei spalvinga fotosesija.

Dalyvių pačios geriausios emocijos, šypsenos neleido suabejoti, kad spalvotą bėgimą Švėkšnoje būtinai kartosime ir ateityje.

Renginio organizatorius – Šilutės kultūros ir pramogų centro Švėkšnos skyrius.
Partneriai – Švėkšnos „Saulės“ gimnazijos A. Rugytės skautų draugovė.

.

.

Organizatorių inf.

Rašyti komentarą