Sekite m?s? naujienas feisbuke
Drabužiai iš gamtos
                             Saulės ir žemės energetika, UAB "Bera Lt", Lietuvininkų 30, Šilutė, tel. 8 645 42747                             

Kovo 11-oji primena, kokia brangi ir trapi yra Laisvė

Publikuota: 2022 kovo 14 Kategorija: Aktualijos, Nuo'monės

Zigmantas Balčytis: Kovo 11-oji primena, kokia brangi ir trapi yra Laisvė.Zigmantas Balčytis: Kovo 11-oji primena, kokia brangi ir trapi yra Laisvė.

Šį kartą Kovo 11-oji kitokia – dar labiau kiekvienam primenanti, kokia brangi ir trapi yra Laisvė. Ypatingai svarbu ją švęsti čia, savam Pamario krašte.

Parama portalui „Šilutės ETA Žinios”, kad išliktų nepriklausomas

Malda už Lietuvą, atminimo ir pagarbos simbolis, skirtas Kovo 11-osios akto signatarui Juozui Karveliui, palaidotam Jurgaičių kapinėse, Nepriklausomybės atkūrimo šventinių renginių organizatorių (Šilutės kultūros ir pramogų centras) indėlis bei kiekvienas iš mūsų, nešini susikaupimo persmelkta nuotaika, – suteikė galimybę dar labiau pajusti šios dienos prasmę.

Smagu pasveikinti „Sidabrinės nendrės“, kaip aukščiausios Šilutės rajono savivaldybės premijos, laureatą Kazimierą Gudžiūną, kuris savo entuziazmu, darbais ir pasiekimais garsina Šilutės kraštą.

Plazdančios Lietuvos ir Ukrainos valstybių vėliavos mus visus dar labiau suvienijo, o Ventės rago ir Nidos švyturių šviesos sąšauka bei teatralizuotas ugnies šou pabrėžė – šviesa bei viltis yra nenugalimi. Unikalu, kad Ventės rago ir Odesos srityje esančios Gyvačių salos švyturiai yra panašūs išore bei amžiumi ir net mirksi identišku dažniu. Šios gražios ir prasmingos akcijos „Laisvės švyturiai negęsta“ tikslas buvo ne tik paminėti Kovo 11-ąją, bet ir simboliškai pademonstruoti vienybę su ukrainienčiais.

Išlikime susitelkę, vieningi ir tvirtai tikintys – tuomet būsime nenugalimi.

Slava Ukraini!

Lietuvos Respublikos Seimo narys Zigmantas Balčytis

——————————————————————————————————————————————-

Užsakymo Nr. 220314

Rašyti komentarą