Sekite m?s? naujienas feisbuke
Drabužiai iš gamtos
                             Saulės ir žemės energetika, UAB "Bera Lt", Lietuvininkų 30, Šilutė, tel. 8 645 42747                             

Šilutėje pradedamas šildymo sezonas

Publikuota: 2021 spalio 11 Kategorija: Aktualijos, Rajone, Šilutėje

www.silutesetazinios.lt archyvo nuotr.www.silutesetazinios.lt archyvo nuotr.

Šilutės rajono savivaldybės administracijos direktoriaus 2021 m. spalio 11 d. įsakymu Nr. A1-1624 nuo spalio 11 dienos pradedamas 2021 – 2022 metų šildymo sezonas.

Oficialus šildymo sezonas Šilutės rajone šiemet prasideda 3 dienomis anksčiau nei prieš metus.

Parama portalui „Šilutės ETA Žinios”, kad išliktų nepriklausomas

Centralizuotai tiekiamos šilumos kilovatvalandė Šilutės gyventojams spalio mėnesį kainuos 5.26 ct (su PVM). Praėjusių metų spalį kainavo 4.15 ct.

Lapkričio mėnesį centralizuotai tiekiama šiluma gali kainuoti dar brangiau („Šildymas Šilutėje gali brangti visu ketvirtadaliu“).

Nešylant radiatoriams ar pastebėjus kitokių šildymo sistemos sutrikimų daugiabučiuose namuose, šilumos tiekėjai prašo apie tai pranešti daugiabučio namo šildymo sistemos prižiūrėtoją.

1 skaitytojų komentaras
Reziume 2021 spalio 13d., 14:3178.62.30.243
Šilutės šilumos tinklai, prižiūrintys Šilutės Kęstučio gt, 8 namo šildymo sistemą ir esantys atsakingi už jos renovaciją, iki šiol laiko gyventojus savo neatsakingumo įkaitais. Senus radiatorius butuose išpjovė gal prieš pora mėnesių, o naujų vis nebaigia montuoti, namui šiluma netiekiama, tenka šalti seniems ir mažiems, sirgti ir karščiuoti. Bet rajono valdžiai ir jos statytiniui Šilumos tinkluose, atsakingam už renovacijos procesą rajone, Kamarauskui (rajono tarybos ekonomikos ir finansų komiteto vadui) galvosopis dėl to – nulinis. Aplaidumas kaip ant delno, bet pasiaiškinimo – jokio. Darbininkai tik iki kitos savaitės galo (spalio 22-23) tikisi baigti vamzdžių ir radiatorių montavimą ir atnaujintą šildymo sistemą išbandyti. Jei kartais strigtų, be šilumos ateis ir Vėlinės. Nyku. Gūdu. Beviltiška.

Svarstytinas. O kaip tu manai? Thumb up 5 Thumb down 6

Atsakyti

Rašyti komentarą