Sekite m?s? naujienas feisbuke
Drabužiai iš gamtos
                             Saulės ir žemės energetika, UAB "Bera Lt", Lietuvininkų 30, Šilutė, tel. 8 645 42747                             

Apdovanoti Šilutės krašto socialiniai darbuotojai

Publikuota: 2021 rugsėjo 28 Kategorija: Aktualijos, Savivaldybėje

www.silute.lt nuotr.www.silute.lt nuotr.

Tradiciškai rugsėjo 27-ąją minima Lietuvos socialinių darbuotojų diena. Ta proga Šilutės rajono savivaldybėje surengta socialinių darbuotojų pagerbimo ceremonija, paskelbti „Metų socialinio darbuotojo“ ir „Metų socialinio partnerio“ nominacijų nugalėtojai, taip pat už nuoširdų, atsidavimo kupiną darbą apdovanota 14 socialinių darbuotojų.

Parama portalui „Šilutės ETA Žinios”, kad išliktų nepriklausomas

Šiais metais nominacija „Metų socialinis darbuotojas“ įteikta Vaiko gerovės ir globos centro Vaikų dienos centro vyr. socialinei darbuotojai Indrei Šveikauskienei. Beveik 10 metų socialinį darbą Vaikų dienos centre dirbanti I. Šveikauskienė įtraukia vaikus į įdomias socialiai reikšmingas veiklas, siekia, kad išmoktų naujų dalykų. Nuolat ieško rėmėjų, kad pagerintų vaikų kasdienį gyvenimą. Bendradarbiauja su įvairiomis socialinėmis organizacijomis. Kasmet kuruoja savanorių ir praktikantų veiklą, inicijuoja savanorių veiklą, kviečia jaunus žmones iš arčiau susipažinti su socialiniu darbu, jau yra suradusi mokinių, kurie kitais metais atliks savanorišką veiką Vaikų dienos centre. Pirmą kartą šios nominacijos nugalėtojas apdovanotas ne tik atminimo ženklu, bet ir pinigine 3 MMA dydžio premija.

Nominacija „Metų socialinis partneris“ atiteko diakonui Konrad Geesmann. Jis ne vienerius metus bendradarbiauja su senelių namais „Senjorų Eldoradas“, teikia įvairiapusę pagalbą, paaukojo technikos neįgaliesiems, rūbų, patalynės, organizavo funkcinių lovų pervežimą iš Vokietijos į Šilutės socialinės globos namų Saugų padalinį. Diakono parama taip pat pasiekė vietos bendruomenes, neįgalias šeima, Šilutės ligoninę ir kt.

Lietuvos socialinių darbuotojų dienos proga už atsidavimą ir meilę profesijai bei žmogui, norą padėti tiems, kuriems labiausiai reikia pagalbos, specialūs mero padėkos raštai įteikti: Ievai Kazakauskaitei, Vaiko gerovės ir globos centro veiklos koordinatorei, Jolantai Nogaitienei, Vaiko gerovės ir globos centro socialinei darbuotojai, Ingai Balsienei, Vaiko gerovės ir globos centro socialinio darbuotojo padėjėjai, Aušrai Norvilienei, Šilutės socialinių paslaugų centro padalinio vedėjai socialinėms paslaugoms, Vitalijai Šikšnienei, Šilutės socialinių paslaugų centro padalinio vedėjai socialinėms paslaugoms, Linai Jončienei, Šilutės socialinių paslaugų centro socialinei darbuotojai, Zosei Rakauskienei, Šilutės socialinės globos namų socialinio darbuotojo padėjėjai, Zelmai Šertvytienei, Šilutės socialinės globos namų socialinio darbuotojo padėjėjai, Vaidutei Armonienei, Šilutės socialinės globos namų administratorei, Linai Ozgirdaitei, Šilutės seniūnijos socialinio darbo organizatorei, Dianai Formanikaitei, Gardamo seniūnijos socialinio darbo organizatorei, Vilmai Dobravalskytei, Socialinės paramos skyriaus vyresniajai specialistei, Ingai Užgalienei, Socialinės paramos skyriaus vyriausiajai specialistei, Astai Lileikienei, Socialinės paramos skyriaus vyriausiajai specialistei.

www.silute.lt inf.

Rašyti komentarą