Sekite m?s? naujienas feisbuke
Drabužiai iš gamtos
                             Saulės ir žemės energetika, UAB "Bera Lt", Lietuvininkų 30, Šilutė, tel. 8 645 42747                             

Kokios priemonės reikalingos, kad būtų galima išgauti tobulą akių makiažą?

Publikuota: 2021 rugsėjo 10 Kategorija: Paslaugos, Reklama

Makiažas yra moterų ginklas, suteikiantis pasitikėjimo, žavesio ir moteriškumo. Tai gali būti dieninis ir naktinis, lengvas, o gal net ir ypač ryškus – pasirinkite sau tinkamą makiažą ir jauskitės visiškai savimi pasitikinčia moterimi.

Parama portalui „Šilutės ETA Žinios”, kad išliktų nepriklausomas

Makiažo bazė yra slaptas ginklas, kurio dėka oda vos per kelias sekundes gali atrodyti nepriekaištingai. Vizažistai jau daugelį metų naudoja makiažo bazę kaip vieną iš pagrindinių makiažo priemonių, todėl pirmasis makiažo žingsnis taip pat turėtų būti jūsų makiažo pagrindas.

Pasirinkite tinkamą makiažo bazę pagal savo odos tipą ir norimą efektą, jūsų makiažas atrodys nepriekaištingai, paslėps poras ir sukurs matinės odos efektą odą.

Be to, daugumoje bazių yra ingredientų, kurie pagerina odą – eteriniai aliejai ir vitaminai. Pasirinkus kitokį nei jūsų odos tipas makiažą, poveikis gali būti priešingas – makiažas nesulips, poros bus akivaizdžios, o rezultatas bus labai trumpalaikis.

Kai kurios priemonės yra skirtos skirtingam makiažui. Pavyzdžiui, norint sukurti ryškų vakarinį makiažą, šios priemonės turi būti šiek tiek daugiau ir ryškesnės nei priemonės, kurias naudojame dieniniam makiažui. Jei dienos metu naudojate tušą ir antakių bei lūpų produktus, vakare taip pat turėtumėte naudoti skaistalus, šešėlius, šešėlių pagrindą, ryškesnį tušą, lūpų dažus ir kt., kad gautumėte „wow“ efektą, atrodytumėte ryškiau ir būtumėte pastebimos. Žinoma, kiekviena moteris yra skirtinga, todėl ir poreikiai yra skirtingi. Vienas žmogus gali norėti ryškaus makiažo kiekvieną dieną, o kitas retai pasirenka tokį įvaizdį. Nepaisant to, viena iš svarbiausių priemonių yra akių šešėlių pagrindas, kurį galite įsigyti čia: drogas.lt.

Kam reikalinga šešėlių bazė, jei šešėlius galima tepti tiesiai ant voko?

Priemonės, kurios nėra tiesiogiai matomos, neatrodo būtinos. Pavyzdžiui, norint, kad akių šešėliai būtų ryškiai geltoni, pakanka juos nusipirkti ir naudoti. Tačiau tai nėra visiškai tiesa, nes akių šešėlių atspalvis yra labai svarbus. Akių šešėlių pagrindas garantuoja kokybę, pailgina akių šešėlių išsilaikymą, tolygiai pasiskirsto ir jo pagalba neatsiranda raukšlių.

Naudojama akių šešėlių pagrindo spalva taip pat užtikrina, kad turimų šešėlių spalvos bus pilnai matomos, jų ryškumas ir kokybė nebus paveikti, o padengimas bus tobulas. Akių šešėlių pagrindas yra skirtingas, tačiau kiekviena moteris tikrai ras, koks akių šešėlių pagrindas jai yra geriausias.

Mineralų turintis akių šešėlių pagrindas, kreminis akių šešėlių pagrindas – platus pasirinkimas, dėl to reikia tik nuspręsti ir pasirinkti. Visi produktai yra aprašyti svetainėje ir jūs galite pamatyti, kad akių šešėlių pagrindas tinka jautrioms akims ir paprastai jame yra daug jūrinių mineralų ir būtinų vitaminų, dėl to jį į savo kosmetinę įtraukti yra privaloma.

Parduotuvėje Drogas rasite įvairių prekių ženklų ir išsirinksite sau tinkamiausią akių šešėlių pagrindą. „Nyx Professional Makeup“, „Essence“, „Artdeco“, „Max Factor“, „Revlon“ yra gerai žinomi prekės ženklai, pasižymintys aukšta kokybe ir maža kaina. Jie padės sukurti švarų ir tvarkingą makiažą. Naudojant nuolaidų korteles paprastai galima nusipirkti prekių pigiau, o nuolaidos taikomos įvairiai kosmetikai. Tušas, akių šešėlių pagrindas, lūpų dažai, makiažo pagrindas, skysta ar puri pudra, skaistalai, akių kontūro pieštukas, antakių pieštukas ar tušas, kaukė – galite įsigyti pigesnių prekių internetu ir fizinėse parduotuvėse, kai vyksta akcijos.

.

.

Užsakymo Nr. 210910

Rašyti komentarą