Sekite m?s? naujienas feisbuke
Drabužiai iš gamtos
                             Saulės ir žemės energetika, UAB "Bera Lt", Lietuvininkų 30, Šilutė, tel. 8 645 42747                             

Šilutės ligoninėje: Tomas Grenoveckas pasitraukė

Publikuota: 2021 vasario 08 Kategorija: Sveikata

www.silutesetazinios.lt archyvo nuotr.www.silutesetazinios.lt archyvo nuotr.

Nuo vasario 1 dienos Šilutės ligoninėje vyriausiojo gydytojo pavaduotojo medicinai pareigas laikinai eina doc. med. dr. Darius Ereminas.

Parama portalui „Šilutės ETA Žinios”, kad išliktų nepriklausomas

„Džiaugiuosi galėdamas užimti šias pareigas. Nors turiu nemažai įvairios vadybinės patirties, tačiau tai – aukščiausia pozicija. Esu nusiteikęs rimtam darbui. Pavaduotojo pareigas užimu tik pirmą savaitę, todėl dar reikia laiko suprasti, susipažinti ir įsilieti į bendruomenę“, – sakė l. e. p. vyr. gydytojo pavaduotojas medicinai D. Ereminas.

D. Ereminas planuoja daugiau dėmesio skirti gydymo įstaigoje teikiamų paslaugų plėtrai ir pacientui pritraukimui. Tai gydytojas vadina teigiamais pokyčiais. „Koronaviruso pandemija sukėlė nemažai iššūkių gydymo įstaigai, kurie buvo gana sėkmingai įveikti, tačiau ir toliau stengsimės gydymą įstaigą sugrąžinti į reikiamą ar net į aukštesnį lygį. To siekia visa ligoninės bendruomenė, tad esu pasiruošęs įsitraukti ir įvykdyti man pavestas užduotis“, – sakė D. Ereminas.

Prieš atvykstant į Šilutę D. Ereminas dirbo VšĮ Mažeikių ligoninės Psichiatrijos skyriaus vedėju ir gydytoju psichiatru. Anksčiau yra dirbęs LR Karinės oro pajėgose Psichofiziologinės laboratorijos vedėju, taip pat Vilniaus Gedimino technikos universiteto A. Gustaičio aviacijos institute jis užėmė lektoriaus ir katedros vedėjo pareigas. Lietuvos sveikatos mokslų universiteto (LSMU) Psichiatrijos klinikoje dirbo dėstytoju ir gydytoju psichiatru, turi LSMU suteiktą docento pedagoginį laipsnį. Gydytoju psichiatru docentas D. Ereminas dirba ir UAB Šilutės psichikos sveikatos ir psichoterapijos centre.

Trumpa Dariaus Eremino biografija

1992 m. baigė Kauno Medicinos akademiją, kurioje įgijo medicinos gydytojo specialybę.
1994 m. baigė Kauno Medicinos universitete psichiatrijos rezidentūrą ir įgijo gydytojo psichiatro specialybę.
2001 m. Kauno Medicinos universitete apsigynė disertaciją ir gavo biomedicinos mokslų daktaro mokslinį laipsnį.
Yra Lietuvos Psichiatrų asociacijos narys.

Atsisakė pareigų

T. Grenoveckas, anot Šilutės ligoninės visuomenės informavimo specialistės Viktorijos Skutulienės, atsisakė vyriausiojo gydytojo pavaduotojo medicinai pareigų, tačiau liko dirbti gydymo įstaigoje, jis konsultuoja pacientus.

.

.

.

Parengta pagal www.silutesligonine.lt inf.

Rašyti komentarą