Sekite m?s? naujienas feisbuke
Drabužiai iš gamtos
                             Saulės ir žemės energetika, UAB "Bera Lt", Lietuvininkų 30, Šilutė, tel. 8 645 42747                             

Šilutės ligoninė sulaukė SBA koncerno paramos

Publikuota: 2021 sausio 25 Kategorija: Aktualijos, Sveikata, Šilutėje

www.silutesetazinios.lt archyvo nuotr.www.silutesetazinios.lt archyvo nuotr.

SBA koncernas Šilutės ligoninei padovanojo apie 6 tūkst. eurų kainuojančios medicininės įrangos – du deguonies kvėpavimo ir du dezinfekcinius aerozolinius aparatus.

Ligoninės bendruomenė dėkoja SBA koncernui už suteiktą paramą.

Parama portalui „Šilutės ETA Žinios”, kad išliktų nepriklausomas

„Džiaugiamės atsakingu verslo požiūriu ir pastangomis prisidėti prie medikų kovos su koronavirusu. Nuoširdžiai dėkoju SBA koncerno prezidentui Arūnui Martinkevičiui ir visam SBA kolektyvui už paramą ir kartu pagalbą mūsų įstaigos darbuotojams, kurie kasdien gydo ir gelbėja pacientų gyvybes. Mums visiems ši pagalba labai svarbi ir reikšminga. Vertiname ir dėkojame“, – dėkojo Šilutės ligoninės vyriausiasis gydytojas Viktoras Šileikis.

Dėl COVID-19 sergančių pacientų antplūdžio šalies ligoninėse medicinos įstaigoms pradėjo trūkti ne tik personalo, bet ir medicinos įrangos. Koncernas SBA skubiai išsiaiškino medicinos įstaigų poreikius nupirko ir dovanojo didelį kiekį ligoninėms trūkstamų medicinos prietaisų – nuo plaučių ventiliavimo aparatų, deguonies tėkmės sistemų iki reanimacinių lovų bei gyvybinių funkcijų monitorių.

SBA parama taip pat pasiekė Santaros klinikas, Lietuvos sveikatos mokslų universiteto Kauno ligoninę, Klaipėdos universitetinę, Respublikines Šiaulių ir Panevėžio ligonines, taip pat Raseinių, Ukmergės, Utenos ir Visagino ligonines.

Parengta pagal www.silutesligonine.lt inf.

Rašyti komentarą