Sekite m?s? naujienas feisbuke
Drabužiai iš gamtos
                             Saulės ir žemės energetika, UAB "Bera Lt", Lietuvininkų 30, Šilutė, tel. 8 645 42747                             

Šilutiškiai pakantūs rūkaliams?

Publikuota: 2021 sausio 18 Kategorija: Aktualijos, Rajone

Ž. Gedvilos, 15min.lt, nuotr.Ž. Gedvilos, 15min.lt, nuotr.

Šilutės rajono savivaldybės administracija kol kas nesulaukė nė vieno raštiško kreipimosi dėl uždraudimo rūkyti daugiabučių balkonuose.

Nuo 2021 metų sausio 1 dienos įsigaliojo įstatymas, draudžiantis rūkyti daugiabučių namų balkonuose. Tačiau kad šis draudimas pradėtų veikti, turi būti pateiktas bent vieno iš namo gyventojų prieštaravimas.

Parama portalui „Šilutės ETA Žinios”, kad išliktų nepriklausomas

Vidaus reikalų ministerija yra parengusi aprašą, kaip ir kokia tvarka bus draudžiama rūkyti balkonuose. Nustatyta, kad kai bent vienas daugiabučio namo gyventojas prieštarauja dėl rūkymo daugiabučio namo balkonuose, terasose ir lodžijose, nuosavybės teise priklausančiuose atskiriems savininkams, savivaldybės administracijos direktorius įformina sprendimą paskelbti, kad to daugiabučio namo balkonuose, terasose ir lodžijose, nuosavybės teise priklausančiuose atskiriems savininkams, draudžiama rūkyti.

Daugiabučio namo gyventojo prieštaravimas dėl rūkymo daugiabučio namo balkonuose, terasose ir lodžijose, nuosavybės teise priklausančiuose atskiriems savininkams, pareiškiamas, pateikiant pranešimą savivaldybės administracijai.

Visą aprašą rasite čia: https://e-seimas.lrs.lt…

Anot Šilutės rajono savivaldybės administracijos Komunikacijos skyriaus, „kol kas į Savivaldybės administraciją raštiškai niekas nesikreipė dėl uždraudimo rūkyti daugiabučių balkonuose“.

Rašyti komentarą