Sekite m?s? naujienas feisbuke
Drabužiai iš gamtos
                             Saulės ir žemės energetika, UAB "Bera Lt", Lietuvininkų 30, Šilutė, tel. 8 645 42747                             

Šilutės seniūnas: nemokamų skelbimų lentų era baigiasi

Publikuota: 2011 gegužės 17 Kategorija: Šilutėje

Liudo Mockaus nuotr.Liudo Mockaus nuotr.

Artinantis jubiliejinėms Lietuvos kultūros sostinės – Šilutės iškilmėms, šio miesto seniūnija atnaujino prieš kelis metus pradėtą viešųjų miesto skelbimų lentų ardymo kampaniją.

Prieš kurį laiką buvo nuardyta didžioji dalis skelbimų lentos ties pagrindinės miesto Lietuvininkų g. 51 namu, o šį antradienį darbininkai kibo ir į afišoms klijuoti skirtą puslankį, kuris jau daug metų stovi prie įvažiavimo į miesto seniūnijos kiemą.

Prieštarauti tam, regis, nėra jokio pagrindo, – mat abi skelbimų lentos buvo gerokai aptriušusios ir, kalbant be užuolankų, jau seniai gadino miesto vaizdą. Todėl jas tikrai reikia pakeisti naujomis.

Šilutės seniūnas Raimondas Steponkus kaip tik ir kuria tokius planus. „Planuojame pastatyti mieste kelis naujus įstiklintus stendus. Nemokamai į juos būtų talpinamos tik kultūros ir sporto renginių afišos, seniūnijos pranešimai, visuomeninių renginių skelbimai, – dalijosi savo planais Šilutės seniūnas, – o už skelbimų apie komercinius renginius patalpinimą jų organizatoriai turėtų susimokėti“.

O kaip bus su asmeniniais skelbimais, kuriuos žmonės įpratę klijuoti prie viešųjų skelbimų lentų?

„Nemokamų skelbimų lentų era baigiasi. Gyvename kapitalizmo sąlygomis, todėl už viską reikia mokėti“, – paaiškino seniūnas.

Tiesa, R. Steponkaus nusižiūrėtieji stendai seniūnijai šiandien dar sunkiai įperkami, – jie kainuoja iki 12 tūkst. litų už vienetą. Be to, ir rajono taryba dar nėra patvirtinusi skelbimų talpinimo į stiklu dengtus stendus tvarkos. Todėl dalis šį antradienį pradėtos ardyti skelbimų lentos dar kuriam laikui bus palikta stovėti senoje vietoje.

1 skaitytojų komentaras
pilietis 2011 gegužės 17d., 18:4384.15.183.45
Ardyti tai nestatyti, tą seniūnas moka.Tik neužmirškite to paviešinti kabelinėje.

Patinkantis. Įvertink komentarą: Thumb up 8 Thumb down 0

Atsakyti

Rašyti komentarą