Sekite m?s? naujienas feisbuke
Drabužiai iš gamtos
                             Saulės ir žemės energetika, UAB "Bera Lt", Lietuvininkų 30, Šilutė, tel. 8 645 42747                             

Laukia žvarbus savaitgalis

Publikuota: 2020 gruodžio 04 Kategorija: Aktualijos, Orai

www.silutesetazinios.lt archyvo nuotr.www.silutesetazinios.lt archyvo nuotr.

Savaitgalį virš Baltijos regiono besistumdantys aukšto ir žemo slėgio laukai lems debesuotus ir vėjuotus orus, bet kritulių bus labai nedaug.

Šeštadienį dangų daug kur dengs tankūs debesys, pragiedrulių pasirodys tik kai kur vakarinėje šalies dalyje. Vietomis, daugiausia rytiniuose rajonuose, iškris negausūs krituliai, daugiausia tai bus lietus ar dulksna. Naktį kai kur pasitaikys slidžių kelių ir šaligatvių ruožų. Naktį laikysis 0-4 laipsnių šiluma, dieną sušils iki 2-7 laipsnių. Tiek naktį, tiek dieną pūs stiprus ir žvarbus pietryčių vėjas, vietomis gūsiai sieks 15-17 m/s.

Parama portalui „Šilutės ETA Žinios”, kad išliktų nepriklausomas

Sekmadienį dangus daug kur išliks debesuotas, tik rytiniuose rajonuose antroje dienos pusėje dangus gali pradėti giedrėti. Žymesnių kritulių būti jau neturėtų. Pietryčių vėjas išliks stiprus ir žvarbus, vietomis gūsiai sieks 15-17 m/s. Naktį temperatūra pažemės iki 0-5 laipsnių šilumos, o dieną į šalį smelksis šaltesnio oro masė, temperatūra pakils tik truputį, iki 1-6 laipsnių šilumos.

Pirmadienį mūsų šalies orų valdymą perims anticiklonas. Naktį debesuotumas mažės visoje šalyje, o dieną turėtų džiuginti saulėti orai. Kritulių jau nenumatoma. Giedrėjant oras vės sparčiau, paryčiais atšals iki 0-5 laipsnių šalčio, dieną temperatūra svyruos nuo 2 laipsnių šalčio rytiniame šalies pakraštyje iki 2 laipsnių šilumos Kuršių nerijoje. Pietryčių vėjas rimti net neketins, vietomis gūsiai sieks 15-18 m/s. Dėl atšalusių orų bus dar žvarbiau nei savaitgalį.

Antradienį ir trečiadienį debesuotumas bus nepastovus, kritulių tikimybė išliks nedidelė. Toliau pūs žvarbus pietryčių vėjas. Naktimis temperatūra kris 1-6 laipsnių šalčio, dienomis temperatūra daug kur svyruos apie 0 laipsnių ar išliks silpnai neigiama.

www.meteo.lt inf.

Rašyti komentarą