Sekite m?s? naujienas feisbuke
Drabužiai iš gamtos
                             Saulės ir žemės energetika, UAB "Bera Lt", Lietuvininkų 30, Šilutė, tel. 8 645 42747                             

Šilutės liberalcentristai negali be A. Zuoko

Publikuota: 2011 gegužės 09 Kategorija: Aktualijos

zuokas.lt nuotr.zuokas.lt nuotr.

Liberalų ir centro sąjungos (toliau – LiCS) Šilutės skyrius nauju partijos vadovu norėtų matyti buvusį LiCS pirmininką,Vilniaus merą Artūrą Zuoką.

Visuotiniame LiCS Šilutės skyriaus susirinkime praeitą penktadienį buvo parengtas kreipimasis į LiCS pirmininką ir valdybą dėl A. Zuoko narystės atstatymo partijoje.

Šilutiškiai liberalcentristai siūlo LiCS vardu kreiptis į A. Zuoką su pasiūlymu grįžti į partiją ir dalyvauti partijos pirmininko rinkimuose, kurie vyks gegužės 28 d. LiCS suvažiavime.

Anot LiCS Šilutės skyriaus pirmininko, Šilutės r. savivaldybės tarybos nario Arvydo Jako, rinkimai į Lietuvos savivaldybių tarybas jų partijai buvo ne itin sėkmingi. Esą todėl liberalcentristams būtų laikas išsirinkti naują lyderį, kuris vestų partiečius į kitąmet vyksiančius LR Seimo rinkimus.

Šilutės LiCS skyrius įsitikinęs, kad A. Zuokas būtų tinkamiausias kandidatas vadovauti partijai. Todėl, jeigu Vilniaus meras sutiks grįžti pas liberalcentristus, šilutiškiai kels jo kandidatūrą į partijos pirmininkus.

Penktadienio susirinkime Šilutės LiCS skyrius išrinko ir savo delegatus į partijos suvažiavimą.

4 skaitytojų komentarai
Rokas 2011 gegužės 9d., 11:3678.61.78.178
Saunuoliai !

Patinkantis. Įvertink komentarą: Thumb up 7 Thumb down 0

Atsakyti

blogas 2011 gegužės 9d., 11:3878.61.78.178

Tik su Zuoku !

Įvertink komentarą: Thumb up 5 Thumb down 2

Atsakyti

Istorikas 2011 gegužės 9d., 14:5178.61.27.149
Pradžioje buvo liberalai be Zuoko ir centro partija be Zuoko. Atėjo gražiakalbis Zuokas , abiem partijoms “šviesų rytojų” pažadėjo susijungus. Vieni džiaugėsididėjančia partija , kiti sparčiai turtėjo, dar kiti svajonėmis gyveno, kas neklausė ar savo nuomonę turėjo tuos išmetė arba patys išėjo, toliau kūrė gyvenimą. Liko suskilusi gelda, liko ir žmonių tikinčių kad ją galima sutaisyti. Kai kam viltis ir tikėjimas šventa, kiti šaiposi prisiminę, kieno motina yra viltis…

Patinkantis. Įvertink komentarą: Thumb up 8 Thumb down 4

Atsakyti

anonimas 2011 gegužės 10d., 10:1582.135.221.179
jakas buvo zuoko pavaduotojas gal tikisi grysti i pavaduotojus . O siaip tai desperatiskas zingsnis i niekur parodantis ideju stoka, liudna jeigu “abonentas” partijos pirmininku yra siekiamybe.

Patinkantis. Įvertink komentarą: Thumb up 6 Thumb down 1

Atsakyti

Rašyti komentarą