Sekite m?s? naujienas feisbuke
Drabužiai iš gamtos
                             Saulės ir žemės energetika, UAB "Bera Lt", Lietuvininkų 30, Šilutė, tel. 8 645 42747                             

A. S. Nausėda gali Seime dar geriau atstovauti savo kraštui

Publikuota: 2020 rugpjūčio 23 Kategorija: Aktualijos, Seimas 2020

Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungos Šilutės skyriaus pirmininko pavaduotojas Virgilijus Pozingis sako, kad LR Seimo narys Alfredas Stasys Nausėda puikiai atliko savo pareigas. (S. Gvildžio nuotr.)Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungos Šilutės skyriaus pirmininko pavaduotojas Virgilijus Pozingis sako, kad LR Seimo narys Alfredas Stasys Nausėda puikiai atliko savo pareigas. (S. Gvildžio nuotr.)

Prasidėjusiame rinkimų į Lietuvos Respublikos Seimą maratone aktyviai dalyvauja ir Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungos Šilutės skyrius. Neabejojama, kad jų iškeltas kandidatas vertas Seimo nario mandato.

Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungos Šilutės skyriaus pirmininko pavaduotojas Virgilijus Pozingis sako, kad skyrius vieningai sieks, jog skyriaus kandidatas Alfredas Stasys Nausėda vėl taptų Lietuvos Respublikos Seimo nariu spalio 11 d. įvykstančiuose rinkimuose.

Parama portalui „Šilutės ETA Žinios”, kad išliktų nepriklausomas

„Dar 2016 m. kandidatu iškėlėme jį. Ir neapsirikome. Alfredas palaikymo sulaukė ne tik pamario krašte, bet ir visoje šalyje. Buvo išrinktas Seimo nariu ne tik vienmandatėje, bet ir daugiamandatėje. Manau, jis nuosekliai vykdė savo pareigas, puikiai įsiliejo į Seimo narių komandą, rūpinosi įvairiais gyventojams aktualiais klausimais“, – kalbėjo V. Pozingis. Pasak jo, dabar jis dar tvirtesnis kandidatas, mat jau įgijo naujų žinių, patirties ir dėl to gali dar geriau atstovauti savo kraštui.

Politikas džiaugiasi, kad Seimo narys buvo aktyvus, nuolat dalyvavo įvairiuose renginiuose, konferencijose, susitikimuose, pats kvietė atvykti įvairių ministerijų atstovus, kad šie dar labiau įsigilintų į pamario kraštą kamuojančias problemas ir padėtų išspręsti jas valstybiniu mastu.

„Alfredas visada stengėsi rasti laiko susitikimui su rajono žmonėmis. Jie su problemomis skubėjo į jo biurą. Manau, šis Seimo narys pateisino lūkesčius ir yra pasiruošęs toliau atstovauti savo kraštui Seime. Kviečiu visus spalio 11 d. įvyksiančiuose rinkimuose į LR Seimą palaikyti vienmandatininką Alfredą Stasį Nausėdą ir Šilutės rajono savivaldybės tarybos narę Lijaną Jagintavičienę, kuri taip pat yra aktyvi politikė, visuomenininkė“, – dėstė V. Pozingis.

Daugiamandatiniame sąraše Alfredo Stasio Nausėdos numeris – 42, Lijanos Jagintavičienės – 108.

.

Politinė reklama. Bus apmokėta iš specialios rinkiminės LVŽS sąskaitos. Užsakymo Nr. 200820/1