Sekite m?s? naujienas feisbuke
Drabužiai iš gamtos
                             Saulės ir žemės energetika, UAB "Bera Lt", Lietuvininkų 30, Šilutė, tel. 8 645 42747                             

Kaip elgtis, kad skalbimo mašinos tarnautų kuo ilgiau?

Publikuota: 2019 lapkričio 16 Kategorija: Paslaugos, Reklama, Verslas

Kiekvienas, kuris įsigyja skalbimo mašiną, pageidauja, kad šis įrenginys tarnautų kuo ilgiau. Tačiau, nuo ko iš tiesų priklauso šio gaminio tarnavimo laikas? Verta pabrėžti, kad tai lemia labai daug įvairių veiksnių, o priežiūra – vienas iš jų. Taigi, turime keletą ypač vertingų patarimų, kurių reikėtų laikytis kiekvienam, kuris nori, kad skalbimo mašina tarnautų kuo ilgiau.

Parama portalui „Šilutės ETA Žinios”, kad išliktų nepriklausomas

Ne paslaptis, kad kiekvienai skalbimo mašinai yra nustatomas maksimalus skalbinių kiekis. Vis tik netrūksta ir tokių vartotojų, kurie dėl vienokių ar kitokių priežasčių (laiko stokos ar noro sutaupyti) viršija šį kiekį. Belieka tik pridurti, kad tai tikrai nėra geras pasirinkimas – per didelis skalbinių kiekis gali paskatinti skalbimo mašinos gedimą arba lemti trumpesnį įrenginio tarnavimo laiką.

Reguliarus skalbimo mašinos valymas – dar vienas būtinas žingsnis, kurio reikia laikytis, siekiant užtikrinti ilgą tarnavimo laiką. Be to, tai padės išvengti ir nemalonaus kvapo, sklindančio iš įrenginio, o taip pat ir pelėsio. Skalbimo mašiną reikėtų valyti kartą per 1 – 2 mėnesius (priklausomai nuo to, kaip dažnai naudojatės). Dėmesį verta atkreipti į tai, kad šiam tikslui galim naudoti specialias priemones, kurių galima įsigyti prekybos centruose, arba tiesiog naudoti ir tokius produktus, kuriuos galima rasti kone kiekvienuose namuose – sodą, actą, citriną.

Dažnai galima išgirsti sakant, kad skalbimas žemos temperatūros vandeniu turi daug puikių privalumų, pavyzdžiui, tausoja tam tikrų rūšių audinius. Vis tik nereikia pamiršti, kad trūkumų taip pat yra – nuolat skalbiant žemos temperatūros vandeniu, didėja įvairių mikroorganizmų bei pelėsio atsiradimo tikimybė. Taigi, bent kartą per kelias savaites reikėtų skalbti ir aukštesnės temperatūros (maždaug 90 laipsnių) vandeniu.

Na, o pabaigai belieka tik patarti ir dar vieną klaidingą elgesio modelį: dėmesį verta atkreipti į tai, kad nemaža dalis vartotojų pastebi, jog skalbimo mašina nebeveikia taip, kaip turėtų, tačiau delsia kreiptis į specialistus arba patys bando pašalinti problemą. Tačiau tai gali lemti kur kas trumpesnį įrenginio tarnavimo laiką. Kur kas išmintingesnis pasirinkimas –vos tik pastebėjus nesklandumus, reikėtų kreiptis į specialistus, galinčius identifikuoti bei išspręsti problemą.

Ir, žinoma, negalima pamiršti ir bene pačios svarbiausios detalės: jei norite, kad skalbimo mašina tarnautų ilgai bei patikimai, rinkitės kokybišką gaminį – spauskite, jei norite susipažinti su aukštos kokybės skalbimo mašinų pasirinkimu.

Belieka tik pridurti, kad lygiai ta pati taisyklė galioja ir visiems kitiems jūsų namuose esantiems įrenginiams: jei norite, kad jie tarnautų ilgai bei patikimai, tai verta rinktis aukštos kokybės gaminius. Spauskite čia, jei norite sužinoti daugiau apie juos.

.

.

Užsakymo Nr. 191116

Rašyti komentarą